Top

Just Cause 3 PS4

  • Just Cause 3 PS4
19,99

De mediterraanse republiek Medici lijdt onder de ijzeren vuist van generaal Di Ravello, een dictator met een onverzadigbare machtslust. Gelukkig is daar Rico Rodriguez, een man met een missie om de macht van de generaal koste wat kost te breken. Met meer dan 1000 vierkante kilometer aan complete vrijheid (van het luchtruim tot de zeebodem) en een enorm arsenaal aan wapens, gadgets en voertuigen, kun je chaos zaaien op de meest creatieve en explosieve manieren die je je maar kunt voorstellen.


Kenmerken:

- Verken een mediterraanseilandparadijs met complete verticale vrijheid: skydive, BASEJUMP en freedivein een open wereld zonder grenzen.
- Zweef met je Wingsuitdoor de lucht en over de bergen om de dood op een nieuwe manier van boven te laten komen.
- Gebruik je enterhaak en parachute om gebouwen te beklimmen, voertuigen te kapen, snel te bewegen of objecten te bundelen en op creatieve nieuwe manieren chaos te zaaien.
- Veroorzaak enorme en verwoestende kettingreacties bij militaire bases, havens, gevangenissen, politiebureaus en communicatiefaciliteiten om een dictator uit te schakelen.
- Bewapen jezelf met talloze explosieve wapens, van jachtgeweren en raketwerpers tot tankbustersen luchtaanvallen.
- Kies uit een enorme variatie aan verschillende voertuigen, inclusief speedboten, straaljagers, helikopters, sportwagens met turbobrandstof en superbikes.
- Ga op avontuur met talloze uitdagingen en verzamelobjecten.
- Online community-functies.


Verwachte levertijd: 3-5 werkdagen
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over