Top

Just Dance Disney Party 2 - WII-U

Nieuw
  • Just Dance Disney Party 2 - WII-U
35,00

Just Dance en Disney slaan de handen weer ineen en presenteren de meest fantastische dansgame voor het hele gezin. Just Dance: Disney Party 2 brengt het grootste dansplezier met de muziek van de meest populaire programmas van Disney Channel. Dans als de grootste sterren uit de series en films van Disney Channel. De geweldige selectie van favoriete familieliedjes, grappige dansjes en kindvriendelijke gameplay zorgen ervoor dat kinderen van alle leeftijden lekker kunnen dansen met familie en vrienden.

KENMERKEN:

  • DE BESTE SONGS VAN DE MEEST POPULAIRE PROGRAMMAS EN FILMS VAN DISNEY CHANNEL: Descendants Vijf nummers, waaronder Evil like Me en Rotten to the Core van Disney Channels grootste filmevenement van de zomer, dat het verhaal vertelt van de kinderen van klassieke Disney-slechteriken. Teen Beach Movie en Teen Beach 2 Zes nummers van dit grote succes op de Amerikaanse kabeltelevisie en het populaire vervolg, waaronder favorieten als Cruisin for a Bruisin en nieuwe nummers als Gotta Be Me. Girl Meets World Take on the World van het meest succesvolle televisiedebuut van 2014. K.C. Undercover Keep It Undercover van de nieuwe IT-heldin Zendaya. Violetta En Mi Mundo en Hoy Somos Más van de Zuid-Amerikaanse televisiesensatie.
  • GLOEDNIEUWE CHOREOGRAFIEN, GENSPIREERD DOOR DISNEYCHANNEL: De choreografieën, kostuums en speciaal ontworpen sets van Just Dance: Disney Party 2 brengen de looks en het gevoel van de geliefde programmas en series tot leven als nooit tevoren.
  • EEN GROOT FAMILIEFEEST: Speel samen in de multiplayer en behaal met je team een topscore.
  • SPECIAAL VOOR DE OUDERS: De favoriete spelopties van alle ouders zijn weer aanwezig, zoals de shuffle-modus, fitness trackers en ingebouwde en zelf samen te stellen playlists.
  • DE JUST CREATE MODUS IS TERUG: Kinderen kunnen weer de hoofdrol spelen in hun eigen videoclips, waarin ze met hun eigen dansroutines zelf de ster van de Disney Party zijn.
  • NIEUWE KARAOKE FEATURE: In de karaoke-modus kunnen kinderen niet alleen op hun favoriete nummers dansen, maar ook nog eens extra punten scoren door mee te zingen.


Verwachte levertijd: 3-5 werkdagen
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over