Top

LEGO Hobbit - PSVita

Nieuw
  • LEGO Hobbit - PSVita
22,99

De makers van het immens populaire LEGO The Lord of the Rings brengen in 2014 LEGO The Hobbit uit. De videogame is geïnspireerd op de eerste twee films van The Hobbit trilogie: The Hobbit: An Unexpected Journey en de nog te verschijnen The Hobbit: Desolation of Smaug, producties van New Line Cinema en Metro-Goldwyn-Mayer Pictures (MGM). De game vormt een aanvulling op de speelsets van de gloednieuwe LEGO The Hobbit speelgoedcollectie.

De interactieve game LEGO The Hobbit geeft spelers de kans om mee te spelen in hun favoriete scènes uit de films en volgt de Hobbit Bilbo Baggins, die door tovenaar Gandalf is opgeroepen, om Thorin Oakenshield en zijn dwergengezelschap te helpen. Bilbo laat het vertrouwde Gouw achter zich voor een reis door Midden-Aarde om de dwergen te helpen hun verloren koninkrijk Erebor in de Lonely Mountain op te eisen. Onderweg komt hij in aanraking met vraatzuchtige trollen, gevaarlijke Orcs, en natuurlijk Gollum en zijn waardevolle Ring. Spelers gebruiken en combineren de unieke krachten van de dwergen  vaak met hilarische resultaten tot gevolg  om de meest diverse missies in een LEGO videogame te volbrengen.   

KENMERKEN:

  • Ontdek Midden-Aarde en bezoek de voornaamste locaties uit de films, zoals Bag End, en trek door de verraderlijke High Pass in The Misty Mountains, of verken de dieptes van Goblin Town, Mirkwood en Rivendell.
  • Doe mee aan Treasure Quests, delf edelstenen, ontdek de buit van de vijanden en creëer krachtige en magische items of bouw immens grote, nieuwe LEGO constructies.
  • Kruip in de huid van je favoriete karakter uit The Hobbit films, zoals Bilbo, Gandalf, en de dwergen: Thorin, Fili, Kili, Oin, Gloin, Dwalin, Balin Bifur, Bofur, Bombur, Dori, Nori en Ori. Elk karakter heeft zijn eigen speciale  en vrij hilarische  vaardigheden. Zo kan Bomburs buik gebruikt worden als trampoline, zodat bondgenoten via zijn buik ontsnappen aan het gevaar!
  • Verzamel, combineer en creëer nieuwe items in de Blacksmith Shop met behulp van Mithril, het meest kostbare metaal van Midden-Aarde.
  • Triomfeer in een spel van raadsels en leer hoe je de macht van The One Ring kan gebruiken.
  • Speel met familie en vrienden door middel van de makkelijke drop-in, drop-out gameplay optie (alleen beschikbaar op de consoles).


Verwachte levertijd: 3-5 werkdagen
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over