Top

Lego Harry Potter Years 1-4 - X360

  • Lego Harry Potter Years 1-4 - X360
21,99

Na het succes van Lego Star Wars, Lego Batman en Lego Indiana Jones is hier eindelijk de Lego-versie rond Harry Potter. Natuurlijk staan bekende concepten als Lego blokjes stapelen, puzzelen, samenwerken en veel springen weer centraal in Lego Harry Potter: Years 1-4.

In Lego Harry Potter: Years 1 - 4 komen de gebeurtenissen uit de eerste vier boeken voorbij. Je mag als Hermelijn, Ron en natuurlijk Harry lessen op Zwijnstein bijwonen, toverspreuken uitspreken, op bezemstelen vliegen en punten voor je schooldistrict verdienen.

Lego Harry Potter: Years 1 - 4 biedt je de kans om de magie en het avontuur van Harry Potter in een nieuwe en unieke LEGO omgeving te ervaren. Je kunt lessen bijwonen, spreuken oefenen, toverdrankjes mixen, op bezemstelen vliegen en andere taken uitvoeren om afdelingspunten te verdienen.

In Lego Harry Potter: Years 1 - 4 krijg je ook de vrijheid om de iconische plekken uit de betoverde werelden te ontdekken, van het kasteel van Zweinstein, de winkelstraat Wegisweg, tot Het verboden bos! Bovendien kan het gehele spel samen met je vrienden gespeeld worden. Dit kan samen op de bank of via internet!Verwachte levertijd: 2-4 werkdagen
Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@