Top

Mario Kart (Select) Wii

  • Mario Kart (Select) Wii
34,99

Door de intuitieve besturing met dit accessoire is dit een van de meest toegankelijke Mario Kart-games tot op heden, zodat nieuwkomers en ervaren spelers moeiteloos samen kunnen genieten van dit fantastische racespektakel. Ervaren spelers hoeven overigens niet bang te zijn dat hun vertrouwde besturingsmethode niet wordt ondersteund, want behalve met het Wii Wheel, kan Mario Kart Wii ook worden bestuurd met een horizontaal vastgehouden Wii-afstandsbediening, de combinatie Wii-afstandsbediening en Nunchuk, de Traditionele Controller en zelfs met de Nintendo GameCube-controller. Zo kan iedereen op zijn favoriete manier spelen.

Natuurlijk is alles waar de serie om wordt geprezen ook in Mario Kart Wii aanwezig, inclusief een vrachtlading aan nieuwe parkoersen, personages, wapens en voertuigen. Het is nu bovendien ook mogelijk om met maar liefst 12 spelers van over de hele wereld tegelijk te racen via de Nintendo Wi-Fi Connection. Vanzelfsprekend resulteert dit in uiterst competitieve en superspannende races! Spelers die de rivaliteit liever binnenshuis houden, kunnen de Multiplayer-stand kiezen om met vier spelers tegelijk te racen op een gesplitst scherm. De opwinding en hilariteit van een wedstrijd Mario Kart met vrienden is en blijft een onovertroffen fenomeen.
 
  • Deze ultieme versie van Mario Kart is toegankelijker dan ooit.
  • Race met bekende en minder bekende figuren uit het Mario-universum, of kies een van je zelfgemaakte Mii-personages als coureur op maar liefst 32 parcoursen.
  • Race met de vertrouwde karts of benut de nieuwe mogelijkheden die motorfietsen bieden, zoals het uitvoeren van stunts en wheelies voor extra snelheid.
  • Ondersteunt naast het Wii Wheel ook besturing met Wii afstandsbediening, de combinatie Wii afstandbediening en Nunchuck, en de Gamecube controller.
  • De meest geavanceerde online ondersteuning tot op heden voor de Wii, inclusief de mogelijkheid om met 12 spelers van over de hele wereld tegen elkaar te racen en het nieuwe Mario Kart kanaal voor verregaande extra functies.


Verwachte levertijd: 3-5 werkdagen
Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@