Top

Mini Ninjas - PC

  • Mini Ninjas - PC
8,00

Vergezel Hiro, s werelds kleinste held, op zijn grootste zoektocht en duik samen met hem in een heldhaftig en boeiend avontuur genaamd Mini Ninjas. Het is jouw taak, samen met die van Hiro, om de harmonie te herstellen in een chaotische wereld.

In Mini Ninjas moet je gebruik maken van je speciale vaardigheden en krachtige Ninja-opleiding om strijd te voeren tegen een magisch leger van boosaardige Samurai. Beheers de kracht van je Kuji-daden tijdens je tocht door gevaarlijke omgevingen, met als streefdoel de finale confrontatie met de Samurai Warlord in zijn Evil Fortress of Doom.

Hiro heeft van de meester de kracht geleerd van kuju. Hierdoor kan Hiro de tijd stilzetten, de krachten van de natuur gebruiken en heel makkelijk en snel een kampvuurtje maken. Dit alles zal de dapper Hiro goed van pas komen, want op een veel te jonge leeftijd moet Hiro samen met zijn maatje Futo - een grote, dikke ninja met een gigantische hamer als wapen - de strijd aangaan met het grootste gevaar de feodaal Japan ooit heeft gekend.

Mini Ninjas geeft jou het grootste avontuur met de kleinste held!


Verwachte levertijd: 10 werkdagen
Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@