Top

Moto Racer 4 - Switch

Nieuw
  • Moto Racer 4 - Switch
33,99

Ontwikkeld met gebruik van Unreal Engine 4, heeft Moto Racer 4 de rage over de winnende formule die de oorspronkelijke trilogie zo succesvol maakte nieuw leven ingeblazen. Races op topsnelheid met krachtige motoren en motorcrosses op wat lichtere machines wisselen elkaar af tijdens iedere ultieme rit. Door de arcade stijl je snel en makkelijk in de race, ondanks de noodzaak voor technische vaardigheid, waarbij men het vaak niet zo nauw neemt met de eerlijkheid. 

Moto Racer 4, is ontwikkeld door Microïds en Artefacts Studio, onder toezicht van de oorspronkelijke ontwerper, Paul Cuisset en bevat maar liefst 15 single player game-modes. Naast de bekende en geliefde modes als Time Trial, Single Race en Championship, zijn er nog tal van verschillende wedstrijden mogelijk:

- KING OF THE HILL: Elke rijder begint met dezelfde tijd op de klok. Terwijl de tijd afloopt voor de leider krijgen de andere rijders extra turbo. De eerste speler die zijn teller op nul krijgt wint de race.
- LAST MAN STANDING: De laatste speler die elke checkpoint passeert is uitgeschakeld.
- SURVIVAL: De race start met heel weinig tijd op de klok. De spelers winnen tijd door langs de checkpoints te gaan. In de single player modus, is het de bedoeling om gedurende een bepaalde tijd te overleven. In de multi-player modus is de winnaar de laatste speler die nog tijd over heeft op de klok.
- CATCH-UP: De tegenstanders van de speler beginnen de race met een voorsprong en de speler moet op een vastgestelde tijd de eerste plaats hebben bemachtigd. 
- WOLF PACK: De speler begint de race met een voorsprong en moet deze behouden voor een bepaalde tijdsduur, zonder ingehaald te worden.
- GHOST BIKE: De speler start de race vanaf de laatste plaats en mag niet van de weg afwijken of in botsing komen met anderen.
- GOLDEN HELMET: Deelnemers moeten de beschikbare gouden helm zien te winnen. Darvoor moeten ze als eerste voorbij het oorspronkelijke checkpoint. Wordt de speler met de gouden helm door een andere racer aangetikt, dan moet deze de gouden helm afstaan. Valt een speler van de motor, dan is deze automatisch naar de volgende checkpoint gestuurd.

En wat moet je nog meer weten:

- Afwisselend hogesnelheidsraces en motorcross
- Verkeer op de weg
- Split-screen in de multi-player modus
- Online multi-player modes (2-10 spelers)
- 60 beelden per seconde
- Voertuig en berijder op maat
- Mogelijkheid om tegen tegenstanders aan te botsen
- Elke deelnemer is anders qua persoonlijkheid en gedrag.Verwachte levertijd: 3-5 werkdagen
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over