Top

Murdered Soul Suspect - PS4

  • Murdered Soul Suspect - PS4
22,99

Murdered, Soul Suspect is een bovennatuurlijke detectivethriller waarin spelers worden uitgedaagd de moeilijkst mogelijke zaak op te lossen: die van hun eigen moord.

Spelers kruipen in de huid van Ronan O'Connor, een detective met wisselende successen, wiens leven vroegtijdig wordt beëindigd door een brute en meedogenloze moordenaar.

De enige manier waarop hij kan ontsnappen aan de vagevuurachtige wereld van Dusk is om de waarheid achter de moord te vinden, de moordenaar op te sporen en hem voor het gerecht te brengen, hierbij gebruik makend van zijn ervaring als detective en zijn nieuwe bovennatuurlijke krachten.

Als Ronan heb je de alle vrijheid om de stad Salem te ontdekken op zoek naar aanwijzingen: de oude houten huizen, nauwe steegjes, gotische kerken en het gesticht. Ga het gevecht aan met duivelse geesten om je ziel te redden en ontdek wie verantwoordelijk is voor jouw dood.

Kenmerken:

- Een duistere detectivethriller met een bovennatuurlijk randje: los je eigen moord op vanuit het hiernamaals.
- Een verrassend verhaal vol mysterieuze personages dat blijft vragen opwerpen over de geheimen van Salem.
- Ontdek de wereld van de levenden èn de doden in Salem, een onheilspellende stad met diepgewortelde banden met het bovennatuurlijke en mysterieuze. Beweeg vrij tussen de spookachtige locaties en keer terug naar eerdere locaties wanneer je klaar bent met je onderzoek om nieuwe aanwijzingen te vinden.
- Onderzoek je moord door gebruik te maken van je bovennatuurlijke krachten: neem bezit van mensen om hun gedachten te lezen, hun 
gedachten te beïnvloeden en om te zien en te horen wat ze weten. Volg aanwijzingen door het lopen door muren en teleportatie. Ontdek 
nieuwe informatie door het onthullen van herinneringen die zich bevinden in Dusk of door het ondervragen van de doden. Doe je voor als 
klopgeest om afleidingen te creëren en zo achter nieuwe aanwijzingen te komen.
- Ontdek honderden verzamelbare objecten, zijmissies en zaken uit het verleden van de inwoners van Salem om meer te weten te komen over de stad en haar inwoners en zo het geheim van de moordenaar te ontrafelen.
- Overleef krachtige demonische geesten die zielen verslinden in de hoop zo hun eigen ziel terug te winnen. Maak strategisch gebruik van je bovennatuurlijke krachten om ze uit de weg te gaan voordat ze voor altijd je ziel wegnemen.Verwachte levertijd: 3-5 werkdagen
Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@