Top

NHL 17 PS4

  • NHL 17 PS4
19,99

Op het ijs, achter de reservebank en in de front office: met NHL 17 kun je geschiedenis schrijven in het grootste en spannendste EA SPORTS NHL-spel tot nu toe.

Leef je ultieme hockey-fantasie uit met gloednieuwe modi en nog meer diepgang en aanpassingsmogelijkheden. Voel de sensatie van de fantasie-draft met Draft Champions, speel voor internationale trots in de World Cup of Hockey, of behartig de zaken van het team in Franchise Mode. Til je EA SPORTS Hockey League-team naar het volgende niveau door op te klimmen en accessoires vrij te spelen, geef je uniform een unieke uitstraling, of gebruik de gloednieuwe Arena Creator om het thuisstadion te bouwen dat je altijd al wilde hebben. Vier belangrijke carrièremomenten in Be a Pro en ga volledig op in de spannendste Hockey Ultimate Team ooit met de introductie van team Synergy, waarmee je je droomteam totaal anders opbouwt.

Domineer elke zone in NHL 17 met meer end-to-end gameplay-controle dan ooit tevoren. Authentieke keepers ogen en bewegen realistisch met natuurgetrouwe lichaamshoudingen, opvallende emoties en een nieuw reactionair reddingssysteem. Gloednieuwe Net Battles veranderen het spel voor offensieve en defensieve zone play, en nieuwe doelpuntvieringen weten de euforie na de grootste goals perfect vast te leggen. Prestatietuning en verbeteringen op alle gameplay-fronten zorgen ervoor dat spelers sneller slaan, schaatsen en overspelen.

Of je nu online speelt voor elitestatus of voor het eerst de schaatsen strikt, de veelgeprezen next-gen Visual On-Ice Trainer- en Coaching Feedback-tools keren terug om je nog scherper te leren spelen. Dankzij ongekende controle over spel- en schuifinstellingen kun je van snelle, intense gameplay overschakelen naar de meest authentieke simulatie, zodat je hockey kunt spelen zoals jij dat wilt.

Kenmerken:

Laat je hockey-dromen uitkomen in nieuwe mod:

Hoe je ook speelt, NHL 17 bevat nieuwe modi voor je favoriete teams en spelers. Voel de sensatie van fantasie-draft met een sterrenteam in Draft Champions, of speel voor nationale trots in de World Cup of Hockey. Be a GM-fans voelen de evolutie van teammanagement in Franchise Mode, waarin je alles bepaalt: van de bar tot arenaverhuizingen. Of je nu in de faceoff-cirkel staat of achter het bureau zit: je kunt je hockey-dromen op nieuwe manieren uit laten komen.

Diepgang en aanpassingen in populaire modi:

Til je EA SPORTS Hockey League-team naar het volgende niveau en krijg toegang tot accessoires op de weg naar glorie. Creëer het uiterlijk dat je altijd al had willen hebben met uniform-aanpassingen in de Team Editor voor EASHL en Be a Pro, of bouw je droomarena met de gloednieuwe Arena Creator in EASHL en Franchise Mode, waarin je elk aspect van je thuisbaan kunt kiezen: van de stoelen en het scorebord tot de doeleffecten die de meest gedenkwaardige momenten van je team accentueren. Hockey Ultimate Team introduceert Synergy, een dynamisch teambuilding-systeem waarmee je een droomteam kunt kiezen door sterke punten van spelers te koppelen aan bonussen in je opstellingen.

Domineer het ijs:

Hockeywedstrijdenworden vóór het net gewonnen en verloren, en met het nieuwe Net Battle-systeem kun je strijden om die kritieke ruimte vóór de crease. Authentieke doelverdedigers zien er goed uit met realistische lichaamshoudingen en slimmere Reactionary Save Intelligence, waarbij op basis van de positie, hoek en scoresituatie wordt overgegaan op een atletische redding of blokkering van de puck door de keeper groot te maken. Via een verbeterd slag-, pass-, puck pick-up- en schaatsmechanisme kun je elke zone domineren. Verder maken talloze nieuwe doelpuntvieringen je grootste momenten onvergetelijk en zorgen ze voor een staande ovatie.

Speel scherper:

Of je nu online speelt voor elitestatus of voor het eerst de schaatsen strikt, de veelgeprezen next-gen Visual On-Ice Trainer- en Coaching Feedback-tools keren terug om je nog scherper te leren spelen. Dankzij ongekende controle over spel- en schuifinstellingen kun je van snelle, intense gameplay overschakelen naar de meest authentieke simulatie, zodat je hockey kunt spelen zoals jij dat wilt.


Verwachte levertijd: 3-5 werkdagen
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over