Top

Naruto Shippuden Legends Akatsuki Rising Essentials - PSP

Nieuw
  • Naruto Shippuden Legends Akatsuki Rising Essentials - PSP
12,99

Naruto Shippuden Legends: Akatsuki Rising is een game waarin de fans van de Naruto animatieserie waar van harte lust helemaal los kunnen gaan. Naruto Shippuden Legends: Akatsuki Rising gaan Naruto en zijn vrienden op zoek naar Gaaru, de vijfde Kazekage. De kwaadaardige Akatsuki wil een demoon die in Gaaru huist vrijlaten om zo de macht te grijpen.

Naruto Shippuden Legends: Akatsuki Rising bevat zeker tien personages waarmee je kunt vechten, waaronder natuurlijk onze held Naruto en Akatsuki. In de snelle gevechten draait het vooral om het tactisch inzetten van diverse bijzondere aanvallen. De gevechten worden in teams van drie uitgevoerd, maar de speler bestuurt slechts 1 van de personages. De andere twee vechters hebben enkel een ondersteunende rol.

Het verhaal van deze game is vanuit twee perspectieven te volgen, namelijk die van Naruto en die van Akatsuki. Naruto Shippuden Legends: Akatsuki Rising bevat bovendien een grote hoeveelheid spelmodi om je vechtvaardigheden eens goed te testen. Help Naruto te vechten voor de vrijheid van Gaaru!Verwachte levertijd: 3-5 werkdagen
Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@