Top

Neo Atlas 1469 (ASIA) - Switch

Nieuw
  • Neo Atlas 1469 (ASIA) - Switch
37,99

15e eeuw, Europa. In een tijd waarin mensen veel ideeën hadden over hoe de wereld eruit zag, maar niemand om te bevestigen. Je speelt de rol van Meester van een Handelsbedrijf en je doel is om de Wereldkaart te voltooien en de wereld te vertellen wat de "wereld" werkelijk is, via de hulp van de admiraals die je inhuurt.

Als Trader luister je naar de verslagen van je admiraals en teken je daar je eigen Wereldkaart uit.
Sommige rapporten zijn misschien alledaags maar wel geldig, terwijl sommige misschien klinken alsof ze met mythische wezens zoals krakens of whatnots hebben gevochten. Afhankelijk van wat je gelooft en goedkeurt, krijgt je Wereldkaart vorm.

En afhankelijk van hoe u uw goedkeuringen kiest, kan uw Wereld heel anders eindigen.

  • Het opzetten van handelsroutes - U moet uw admiraalslonen betalen, en het houden van een functionerende vloot is niet goedkoop. Naarmate u vordert in het spel, zult u meer exotische producten van nieuw ontdekte landen ontdekken. Zet nieuwe handelsroutes op en maak er een mooie winst van! Door handelsroutes aan te leggen die het mogelijk maken dat specifieke productcombinaties met elkaar communiceren, kan dit resulteren in de opkomst van een nieuw product, dat u vervolgens kunt verhandelen voor nog grotere winst!
  • Ontdek en ontdek de wereld - Het belangrijkste doel van het spel is om de wereldkaart in kaart te brengen. Geef je admiraals opdracht om de buitenlandse zeeën te verkennen en ze zullen hun bevindingen aan het einde van hun reis terug brengen. Uw enige beslissing om hun rapporten te "goedkeuren" of "af te keuren" is de sleutel om de wereld vorm te geven
  • Dowse voor verborgen schatten - Vele schatten zijn verborgen over de hele wereld, wachtend op jou om ze op te graven. Het kan echter een hele klus zijn om de hele kaart te doorzoeken, dus hier is een handig hulpmiddel om schatten te detecteren voor efficiëntere schattenjachten!


Verwachte levertijd: 3-5 werkdagen
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over