Top

Nier: Automata Become as Gods Edition- XBOXONE

Nieuw
  • Nier: Automata Become as Gods Edition- XBOXONE
62,00

Leverbaar vanaf: onbekend

NieR:Automata vertelt het verhaal van androïden 2B, 9S en A2 en hun strijd om de machinegestuurde dystopie terug te winnen die door machtige machines werd overspoeld.

De mensheid is van de aarde verdreven door mechanische wezens uit een andere wereld. In een laatste poging om de planeet terug te veroveren, stuurt het menselijke verzet een kracht van androïde soldaten om de indringers te vernietigen. Nu woedt er een oorlog tussen machines en androïden ... Een oorlog die al snel een lang vergeten waarheid van de wereld zal onthullen.

Glorie AAN de mensheid

Indringers uit een andere wereld vallen zonder waarschuwing aan, waarbij machinale levensvormen worden losgelaten. Om de impasse te doorbreken, wordt een nieuw ras van androïde infanterie de strijd ingestuurd: het YoRHa-squadron. De veelgeprezen en prijswinnende NieR:Automata™ geeft een frisse kijk op de RPG-game die een betoverende actie sierlijk combineert met een boeiend verhaal.

Gevechten vol actie

Spelers schakelen tussen contactaanvallen en aanvallen op afstand in de strijd tegen grote groepen vijanden en uitdagende bazen over verschillende open veldkaarten. De strakke besturing en de ongelofelijk wervelende gevechten zijn eenvoudig aan te leren voor nieuwkomers en bieden veel diepgang voor meer ervaren actiegenoten.

Prachtig verlaten open wereld

De game voegt naadloos angstaanjagend mooie vergezichten en locaties samen zonder dat er gebieden worden geladen. De omgevingen worden weergegeven in 60 fps en bevatten naast de hoofdverhaallijn een schat aan andere gebeurtenissen.

Meesterlijk vervaardigd verhaal en personages

NieR:Automata vertelt het verhaal van androïden 2B, 9S en A2 en hun genadeloze strijd om een machinegestuurde dystopie terug te winnen die overspoeld wordt door krachtige wapens, bekend als machinale levensvormen.

De NieR:Automata™ BECOME AS GODS-editie bevat de 3C3C1D119440927 DLC* vol actie met ‘Revealing Outfit’ kostuum voor 2B, ‘Young Man's Outfit’ kostuum voor 9S en ‘Destroyer Outfit’ kostuum voor A2. Na het voltooien van nieuwe sub-quests in deze DLC, kun je genieten van de game zelf terwijl je deze kostuums van NieR Replicant aantrekt. Sub-quests nemen de vorm aan van drie verschillende gevechten in drie verschillende colosseums. Speciale videoclip: NieR:Automata meets amazarashi "Deserving of Life", een samenwerking met rockband amazarashi, werd ook verwerkt als onderdeel van het scenario.

De NieR:Automata™ BECOME AS GODS-editie bevat ook de volgende inhoud:

  • Machinemasker accessoire
  • Grimoire Weiss Pod
  • Cardboard Pod Skin
  • Retro Grey Pod Skin
  • Retro Red Pod Skin


Verwachte levertijd: 3-5 werkdagen
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over