Top

Nobunaga's Ambition Taishi - PS4

Nieuw
  • Nobunaga's Ambition Taishi - PS4
34,99

Nobunaga's ambitie Taishi is de nieuwste stand-alone vermelding in de Grand Strategy Series, die zich richt op de cruciale gebeurtenissen in Sengoku Era Japan.

Ervaar de momenten die leiden naar de breuk van Japan - van de oprichting van clans tot de opkomst van het eerste Shogunate.

Markering van het 35-jarig bestaan ​​van de serie, Nobunaga's Ambition: Taishi blijft trouw aan de historische simulatie-gameplay van de langlopende franchise; zodat spelers enkele van de meest epische veldslagen en opmerkelijke gebeurtenissen van de Sengoku Era in Japan kunnen herbeleven.

Het Sengoku-tijdperk was een periode waarin regionale heren fel streden voor de suprematie, om dominantie te claimen en het land te verenigen. Spelers zullen een breed scala aan tactische opties moeten gebruiken om nieuwe strategieën te creëren die nieuwe manieren mogelijk maken om een ​​voordeel te behalen ten opzichte van de tegenstander.

Strategieën richten zich niet alleen op de militaire campagnes, maar ook op het beheer van de productie-faciliteiten en handelsroutes om het grondgebied voortdurend uit te breiden en de kracht van het leger te vergroten.

Deze elementen worden verder verbeterd door de introductie van het Resolve-systeem; waar elke officier zijn eigen ambities heeft die zullen beschrijven hoe ze zullen handelen in een bepaalde situatie en de gameplay zal dienovereenkomstig veranderen, met nieuwe tactieken die nodig zijn om tegengestelde of vergelijkbare standpunten te herbergen. Met het Resolve System zullen officieren een meer menselijk en persoonlijk gevoel tentoonstellen, waardoor spelers een dieper inzicht krijgen in de historische simulatie waarvoor de serie bekend staat.

In Nobunaga's Ambition Taishi kunnen spelers in de huid kruipen van hun favoriete officier of heer en de invloed van hun clan in Japan vergroten. Om spelers het land succesvol te laten beheersen en te veroveren, zullen ze een reeks strategische opties moeten gebruiken, waaronder een van de nieuwste functies die in Taishi zijn geïntroduceerd: The Resolve System. Elke beweging moet door de speler worden overwogen, omdat het systeem een ​​reeks aspiraties introduceert - die allemaal bepalen hoe een officier in een bepaalde situatie zal handelen; Shingen Takeda, het hoofd van de Takeda-clan, heeft de vastberadenheid "Wet van Kai" die zich richt op het idee dat iedereen in elke situatie gelijk behandeld moet worden. Het bereiken van de ambities van een officier zal de moeite waard zijn omdat het bonussen, zoals verhoogd goud of aanvalsschade, zal ontgrendelen om te helpen bij de campagne.

Om de toevoeging van het Resolve-systeem aan te vullen, is het Raadssysteem uitgebreid om elke aanwezige functionaris de mogelijkheid te geven nieuwe beleidslijnen goed te keuren. Dit kan situaties creëren waarbij een functionaris zijn eigen ambities heeft, en deze overtuiging zal zijn beslissing beïnvloeden om het eens of oneens te zijn met het genoemde beleid.

Een overvloed aan gevechtstactieken kan worden gebruikt in Nobunaga's Ambition: Taishi, waardoor spelers de beste strategie kunnen kiezen om vijandelijke eenheden omver te werpen. Voortbouwend op de eerdere ingangen in de serie, wordt een nieuw tweestaps turn-based vechtsysteem geïntroduceerd; de planningsfase onderbreekt de actie, zodat spelers hun volgende zet strategisch kunnen plannen en vervolgens, wanneer ze klaar zijn, de uitvoeringsfase begint waar de strijd zich in realtime afspeelt. In de planningsfase zullen spelers verschillende strategieën worden gepresenteerd, die allemaal hun eigen voor- en nadelen hebben, afhankelijk van hoe ze worden gebruikt. Eén strategie maakt gebruik van de formatie 'De specht', die een verwoestende slag veroorzaakt naar vijandige eenheden, hoewel dit vijf beurten duurt voordat een aanval succesvol landt.

Complimenteren met het vechtsysteem tijdens het spelen zijn de Civic Development-systemen, waarbij spelers aspecten van hun domein kunnen verbeteren om nuttige bronnen en in-game voordelen te verdienen. Een van de belangrijkste aspecten van het bouwen van een succesvol domein is het gebruik van Faciliteiten. Landbouw, irrigatie en militaire voorzieningen bieden allemaal nuttige hulpmiddelen; het genereren van goud en voorraden, het verhogen van de tevredenheid van naburige districten en het vergroten van de grootte van het leger en het bieden van meer wapens en uitrusting. Sterk verbeterde productiesnelheden en -middelen kunnen worden verdiend door het effectieve gebruik van handelsroutes; uitbreiden naar een naburig district en bronnen delen, zal zelfs bronnen bieden die niet kunnen worden geproduceerd binnen het huidige domein van de speler.

  • Markering van de 35e verjaardag van de serie
  • De nieuwste stand-alone vermelding in de Grand Strategy-serie
  • Richt zich op de cruciale gebeurtenissen in Sengoku Era Japan
  • Beleef de epische veldslagen en opmerkelijke gebeurtenissen van Sengoku Era Japan opnieuw
  • Nieuw tweestaps turn-based vechtsysteem
  • Kies de beste strategie om vijandelijke eenheden omver te werpen
  • Ontgrendel bonussen om te helpen bij de campagne


Verwachte levertijd: 3-5 werkdagen
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over