Top

Odin Sphere Leifdrasir - PSVita

  • Odin Sphere Leifdrasir - PSVita
40,99

Welkom tot de wonderlijk geïllustreerde wereld van Odin Sphere!

Odin Sphere Leifthrasir is een 2D sidescrolling actie-RPG , doordrenkt van de Noordse mythologie. Het spel is een complete HD- remake van de originele PS2 klassieker Odin Sphere van Vanillaware, het team achter de hit side - scrolling action game Dragon's Crown en Muramasa - The Demon Blade.

Het koninkrijk van Valentine was het machtigste land op het Erion continent. De inwoners van Valentine leefde in voorspoed dankzij de magische kracht van de Kristallisatieketel, maar het land werd op een noodlottige nacht onverwacht verwoest. Niet lang daarna brak een oorlog uit om de controle over de nu meesterloze ketel tussen alle naties van het continent, die nu nog steeds intenser wordt. Is het einde nabij is, zoals de Profetie voorspelde?

Sneeuwvlaktes, helgroene bossen en bodemloze putten van vuur roepen je naar het avontuur. Laat je niet misleiden door zijn 2D sprite graphics, Odin Sphere geniet van ongelooflijk knappe animaties en komt door de kleurrijke wereld. Speel met 5 verschillende personages, elk met hun uitgebreid repertoire aan magische spreuken en aanvallen en geniet van de wonderlijke muziekscore van Hitoshi Sakimoto, composer van Final Fantasy XII.

- Complete remake van een fantastische PlayStation 2 actie-RPG.
- Meer dan 40 uur gameplay.
- Diep gevechtsysteem.
- Extreem gedetailleerde 2D sprites en achtergronden.
- Bevat zowel de Japanse als de Engelse stemmen.


Verwachte levertijd: 3-5 werkdagen
Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@