Top

Pixel Pals - Street Fighter - Bison

Nieuw
  • Pixel Pals - Street Fighter - Bison
  • Pixel Pals - Street Fighter - Bison
  • Pixel Pals - Street Fighter - Bison
20,99

Verlicht jouw kamer met Pixel Pals: jouw favoriete personages in pixel art die je kunt verzamelen. Met Pixel Pals kun jij laten zien waar je van houdt. Plaats een paar AAA-batterijen* en klaar ben je.

M. Bison, oorspronkelijk een niet-speelbare baas in Street Fighter II, is een brute dictator en megalomaan op zoek naar wereldheerschappij. Mison Bison, zowel meedogenloos als onverzoenlijk, heeft geen enkel probleem om iemand te vernietigen die hem in de weg staat. Als leider van het misdaadsyndicaat dat bekend staat als Shadaloo, eist hij onwrikbare loyaliteit van zijn ondergeschikten.

*Batterijen niet inbegrepen.

Kenmerken:

- Officieel gelicentieerd door Capcom.
- Pixel art van iconische personages met verlichting.
- Personages die je kunt verzamelen.
- Werkt op AAA batterijen.

Geliefde personages:

Kies jouw favoriete personage of verzamel ze allemaal! Breng wat licht in de duisternis met de pixelversies van jouw favoriete personages.

Pixel-art lampen:

Verlicht jouw kamer met Pixel Pals: jouw favoriete personages in pixel art die je kunt verzamelen. Plaats een paar AAA-batterijen* en klaar ben je.

Verzamelobjecten:

Pixel Pals bestaat uit personages die je kunt verzamelen. Verzamel jouw favoriete personages voor een prachtige pixel lichtshow.


Verwachte levertijd: 3-5 werkdagen
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over