Top

Rabbids Invasion The Interactive TV Show - X360

Nieuw
  • Rabbids Invasion The Interactive TV Show - X360
15,99

Speel nu mee in de populaire TV-serie Rabbids Invasion. XboxOneRabbids Invasion: The Interactive TV Show is nu interactief te bekijken via Kinect op Xbox One en Xbox 360 en via de PlayStation 4 Camera. Dankzij de bewegingstechnologie in de serie spelen kinderen nu met een selectie van afleveringen in de woonkamer. Daag vrienden en familie uit met verschillende grappige opdrachten in de multiplayer-modus en beleef de Rabbids Invasion TV-serie nu op een compleet nieuwe manier.

KENMERKEN:

  • Speel 20 verschillende Rabbids Invasion afleveringen - Geniet van 20 afleveringen van de TV serie op een compleet nieuwe manier. Maak actief deel uit van de aflevering als kijker of acteur en bekijk gratis een extra aflevering van Rabbids Invasion.
  • 400 grappige nieuwe spelletjes - Speel bewegingsspellen zoals Rabbids Dans of Match de Pose om punten te verzamelen. Maak deel uit van de gekke eiergevechten of gooi de Rabbids door de lucht. Daag je vrienden uit met snelle bewegingen om scores te behalen, speel tegen de tijd in Snel Tekenen , of gil mee met de bekende Rabbids Bwaaahs door gebruik te maken van de stemherkenningstechnologie van de consoles.
  • Laat de grappige Rabbids je woonkamer binnenstormen - De Rabbids vallen je woonkamer binnen met de augmented reality technologie. Dans met de Rabbids aan je zijde in je eigen woonkamer. Speel samen met je vrienden of familie - Geniet samen van grappige momenten met de complete Rabbids-ervaring en daag elkaar uit om de hoogste score te behalen.
  • Scoor punten en krijg gekke beloningen
  • Speel nieuwe afleveringen vrij, krijg nieuwe augmented reality Rabbids en iconische items van de TV-serie door punten te verzamelen. Verzamel alle gedenkwaardige momenten in het Rabbids foto-album
  • Neem selfies met de Rabbids door gebruik te maken van de PlayStation Camera of Kinect.


Verwachte levertijd: 3-5 werkdagen
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over