Top

Razer BlackWidow Tournament Edition Chroma Mechanical Gaming Keyboard (US Layout)

Nieuw
  • Razer BlackWidow Tournament Edition Chroma Mechanical Gaming Keyboard (US Layout)
169,99

Vanaf het moment dat de BlackWidow, het mechanische gamingtoetsenbord van Razer, in 2010 voor het eerst op de markt kwam, was het het populairste en meestverkochte gamingtoetsenbord wereldwijd, en daarmee ook de eerste keuze voor eSportsatleten. Vier jaar later introduceerde Razer de Mechanische Switch, en met de eerste mechanische switch ter wereld die specifiek voor gaming ontworpen was, had de Razer BlackWidow nog meer voordelen ten opzichte van andere toetsenborden. Hierdoor konden gamers hun skills naar een hoger niveau tillen - met meer snelheid en nauwkeurigheid dan ooit tevoren. Door de grenzen van prestatie te verleggen, liet dit elite mechanische gamingtoetsenbord de concurrentie nog sneller achter zich.

Dit gamingicoon - nu met instelbare Chroma achtergrondverlichting - legt de lat opnieuw hoger door de afzonderlijk instelbare multi-color toetsverlichting. De Razer BlackWidow Chroma heeft het specifieke Razer BlackWidow ontwerp: met behulp van een indrukwekkend kleurenspectrum en de verschillende verlichtingsmogelijkheden ben je helemaal vrij om je eigen sfeer te creëren.

Vernieuwde Razer Mechanische Switches
De nieuwe Mechanische Switches van Razer zijn specifiek ontworpen voor gaming en hebben een geoptimaliseerd activatie- en resetpunt, waardoor je sneller bent dan ooit tevoren en nog beter zult presteren. Dankzij de optimaal voelbare aanslag van de toetsen kun je sneller en nauwkeuriger reageren in cruciale situaties in de game.

Langere levensduur
Hoe intensief je gamingmarathons ook zijn, elke Razer Mechanische Switch gaat tot wel 60 miljoen toetsaanslagen mee, dus je kunt nu nog langer genieten van het voordeel van Razer.

Chroma achtergrondverlichting met 16,8 miljoen kleurenopties - zelf in te stellen
De verlichting van de Razer BlackWidow Chroma is voor iedere toets afzonderlijk programmeerbaar: kies uit 16,8 miljoen kleurenopties, allemaal eenvoudig in te stellen via Razer Synapse. Met behulp van de vooraf geïnstalleerde verlichtingseffecten voor verschillende soorten games en het unieke kleurenpalet dat je zelf kunt programmeren, creëer je in een handomdraai een unieke en verbeterde gamingervaring.

Kenmerken:

- Razer Mechanische Switches met 50 g activatiekracht
- Levensduur van 60 miljoen toetsaanslagen
- Chroma achtergrondverlichting met 16,8 miljoen kleurenopties - zelf in te stellen
- Geschikt voor Razer Synapse
- Anti-ghosting voor 10 gelijktijdig aangeslagen toetsen
- Volledig programmeerbare toetsen met on-the-fly macro-opname
- USB-doorvoer
- 1000Hz Ultrapolling
- Gevlochten glasvezelkabel.
- Afmetingen: 475mm (Width) x 171mm (Height) x 39mm (Depth)
- Gewicht: 1500g


Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@