Top

Razer Kraken Pro eSports Gaming Headset (Groen)

Nieuw
  • Razer Kraken Pro eSports Gaming Headset (Groen)
99,99

Dankzij de perfecte balans tussen gewicht, functionaliteit en prestatie is de Razer Kraken Pro zonder twijfel de populairste eSports gamingheadset die er is.

De Razer Kraken Pro is geoptimaliseerd voor langdurig gebruik en is voorzien van een volledig uittrekbare microfoon, in-line volumebediening en een muteschakelaar zodat je direct toegang hebt tot alle functies. De grote, hoge kwaliteit drivers die deze volwaardige headset aandrijven, staan garant voor urenlang meeslepend gaminggeluid.

Dankzij de gecombineerde 3,5 mm audiojackplug en splitterkabel heb je ook mic-ondersteuning op je mobiele toestellen en volledige connectiviteit met al je gaminginstellingen, dus je hoeft nooit meer headsets te verwisselen - waar je ook bent.

Kenmerken:

- Ideaal gewicht voor langdurig gebruik
De Razer Kraken Pro gaming headset is door ontelbare pro-gamers en atleten in de praktijk getest om tot het ideale gewicht te komen voor langdurige gamingsessies en ongeëvenaard comfort onderweg.

- In-line bediening en volledig uittrekbare microfoon voor makkelijke toegang
De Razer Kraken Pro heeft een in-line afstandsbediening zodat je het volume en de mutefunctie van de microfoon kunt bedienen zonder te hoeven klungelen met externe toepassingen. De volledig uittrekbare microfoon zit verborgen in de linker oorschelp en is er moeiteloos uit te trekken wanneer je hem wilt gebruiken. Bovendien kun je hem, dankzij het flexibele ontwerp, naar wens positioneren zodat hij altijd op de juiste plek zit, of je nu strategische commando's moet geven of even gauw een vriend wilt bellen.

- Krachtige drivers en geluidsisolatie voor gamingaudio van de hoogste kwaliteit
De grote 40 mm drivers met neodymiummagneten van de Razer Kraken Pro zijn afgesteld voor heldere hoge en middentonen en een diepe bas voor krachtige lage tonen. De gesloten oorschelpen met pluchen ooromsluitende kussens zorgen voor een superieure geluidsisolatie zodat je je helemaal op je game of gesprek kunt concentreren zonder gestoord te worden door geluiden van buitenaf.

Specificaties:

Headphones:
- Frequency response: 20 - 20,000 Hz
- Impedance: 32 at 1kHz
- Sensitivity (@1kHz, 1V/Pa): 110 4dB at 1 kHz max
- Input power: 50 mW
- Drivers: 40 mm, with neodymium magnets
- Inner ear cup diameter: 50 mm
- Cable length: 1.3 m plus 2m splitter adapter
- Approximate weight: 300 g
- Connector: Analog 3.5 mm combined jack (headphone and mic)

Microphone:
- Frequency response: 100 10,000 Hz
- Signal-to-noise ratio: 52 dB
- Sensitivity (@1 kHz, 1 V/Pa): -40 3 dB
- Pick-up pattern: Unidirectional

In-line control:
- Analog volume control wheel
- Microphone quick mute toggle


Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@