Top

Razer Seiren Elite USB Digital Microphone

Nieuw
  • Razer Seiren Elite USB Digital Microphone
219,99

De Razer Seirn is een veelzijdige digitale usb-microfoon met meerdere patronen en een opnamecapaciteit van een professionele studio-opstelling - dit alles in slechts één plug+play-toestel.

De aluminium basis zorgt voor stabiliteit zodat de microfoon stevig op je bureau - thuis of in je studio - staat zonder dat je een extra microfoonstandaard nodig hebt. Hierdoor is hij ideaal voor opname en streaming. De Razer Seirn levert ongeëvenaarde prestaties: je publiek geniet zo altijd van onovertroffen heldere opnames.

Deze digitale microfoon is ontworpen om aan de strenge verwachtingen te voldoen - en te overtreffen - van de professionele artiest en studiomuzikant, maar ook om eenvoudig genoeg in gebruik te zijn voor de gamestreamer of professionele YouTuber die vanuit huis werkt.

Kenmerken:

- High definition opnames van studiokwaliteit
De Razer Seirn heeft drie op maat afgestemde ingebouwde condensercapsules van 14 mm waarmee je de beschikking hebt over 4 verschillende configuraties van opnamepatronen. Maak opnames met een uitzonderlijk hoog helderheidniveau dat meerdere keren hoger is dan van CD's; de Razer Seirn heeft een indrukwekkende opnameresolutie van 192 kHz / 24 bit, en is daarmee de perfecte tool om je subscribers te bereiken, of je nu een beginner bent of een echte veteraan op het gebied van streamen. Trakteer je publiek op een geweldige geluidservaring en laat ze genieten van opnames met warmer, rijker en helderder geluid.

- 4 aangewezen opnamepatronen voor verschillende toepassingen
De verschillende opnametoepassingen vragen ieder om een specifiek opnamepatroon dat het best aansluit bij de use case. Door de bedieningsknop van de Razer Seirn te draaien kun je snel schakelen tussen de 4 polaire opnamepatronen. In de tabel hieronder vind je een snel overzicht van de patronen die je het best kunt toepassen bij de verschillende opnames:

- Cardioïde voor Streaming, Podcasts, Voice-overs en Instrumenten
- Stereo voor Stemmen en Instrumenten
- Omnidirectioneel voor Conference Calls en Events
- Bidirectioneel voor Interviews, Instrumenten en Vocale Duetten

- Zero latency hoofdtelefoonoutput voor nauwkeurige monitoring
De Razer Seirn heeft een ingebouwde hoofdtelefoonversterker die werkt met elke monitoringhoofdtelefoon met een 3,5 mm jack. Wanneer je de hoofdtelefoon direct aansluit op de Razer Seirn heeft hij zero latency output. Zo kun je je opnames nauwkeurig in real-time monitoren en ben je er zeker van dat je publiek je precies zo hoort als je voor ogen had. Met behulp van de bedieningsknoppen op de behuizing van de microfoon kun je de mic gain en het hoofdtelefoonvolume direct aanpassen - voor een optimale opname- en luisterervaring.

- HD-opname met superieure helderheid
- 4 verschillende opnamepatronen (cardioïde, stereo, omnidirectioneel, bidirectioneel)
- Bediening voor het schakelen tussen patronen, hoofdtelefoonvolume en mic gain binnen handbereik
- Ingebouwde hoofdtelefoonversterker met zero latency output
- Plug + play opnemen via USB-aansluiting
Technische Specificaties:

Specificaties microfoon:

- Benodigde voeding / verbruik: 5 V 500 mA (USB)
- Sample frequentie: 192 kHz
- Bitsnelheid: 24 bit
- Capsules: Drie condensercapsules van 14 mm
- Polaire patronen: Cardioïde, stereo, omnidirectioneel, bidirectioneel
- Frequentiebereik: 20 Hz 20 kHz
- Gevoeligheid: 4,5 mV/Pa (1 kHz)
- Max. SPL: 120 dB (THD: 0,5 % 1 kHz)

Headphone amplifier:

- Impedance: > 16ohms
- Power output (RMS): 130mW
- THD: 0.009%
- Frequency response: 15Hz 22kHz
- Signal-to-noise ratio: 114dB


Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@