Top

Kinect Rise of Nightmares - X360

Nieuw
  • Kinect Rise of Nightmares - X360
13,99

Rise of Nightmares is een huiveringwekkend horroravontuur dat gebruikmaakt van de innovatieve nieuwe besturing van Kinect om spelers de ultieme schrik aan te jagen. De speler moet zijn hele lichaam gebruiken om een ongeevenaarde angst en spanning te ervaren in dit first-person horroravontuur.

Wanneer je gevangen zit in een duister hol en het slachtoffer dreigt te worden van onmenselijke experimenten, kom je dankzij hulp van buitenaf vrij. Nu blijkt alles en iedereen in het pand veranderd te zijn in zombies en andere ongein, en het is jouw taak te overleven.

Rise of Nightmares wordt gespeeld vanuit het oogpunt van de hoofdpersoon. Dankzij de Kinect-camera worden armbewegingen van de speler geregistreerd. Zo is het dan ook mogelijk zombies met een mes om het leven - als je een zombie uberhaupt levend kunt noemen - te brengen.

Om de duistere spelwereld te kunnen ontvluchten moet een uitweg gevonden worden. Verborgen sleutels moeten uit wcs vol bloed worden gevist, en natuurlijk moeten spelers zelf hun arm bewegen om dit te doen.Verwachte levertijd: 3-5 werkdagen
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over