Top

Rocksmith 2014 + Real Tone Cable - XBOXONE

  • Rocksmith 2014 + Real Tone Cable - XBOXONE
58,00

De snelste manier om gitaar te leren spelen. De compleet vernieuwde Rocksmith 2014 is groter, beter en sneller dan ooit! Ontdek de sterk verbeterde features in een nieuwe look en leer nog meer nieuwe technieken met de verbeterde oefeningsmodi. Dankzij onder andere deze features leer je voor je het weet de meer dan 50 nieuwe rockhits spelen. Je kan iedere echte gitaar of bas inpluggen en meedoen met de meer dan 1 miljoen anderen die gitaar hebben leren spelen met de bekroonde Rocksmith-methode.

Kenmerken:

  • Volledig nieuw ontworpen menus en interfaces die compleet duidelijk, soepel en supersnel zijn.
  • Meer dan 95% van de Rocksmith-spelers is beter gitaar gaan spelen. Of je nu al gitaar speelt, of voor het eerst een gitaar aanraakt, Rocksmith zorgt voor snel resultaat.
  • Kies uit meer dan 50 hits, zoals Stone van Alice In Chains, Walk This Way van Aerosmith, Knockin On Heavens Door van Bob Dylan, The Chimera van The Smashing Pumpkins en Dont Look Back In Anger van Oasis. Leer je favoriete nummers stap voor stap en noot voor noot spelen.
  • Met Rocksmith 2014 Edition kan je alle nummers spelen die je in de originele Rocksmith hebt gedownload.
  • Jam samen met een complete virtuele band. Kies de instrumenten die met jou mee spelen. Met tips en doelen op het scherm rock je als een professionele gitarist, of je nu een beginner of gevorderde speler bent.


Verwachte levertijd: 3-5 werkdagen
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over