Top

Rollercoaster Tycoon World - PC

  • Rollercoaster Tycoon World - PC
20,00

Dit nieuwe deel van RollerCoaster Tycoon zit vol met de favoriete features van de fans die de game zo populair maakte, maar bevat ook veel nieuwe onderdelen. Denk aan prachtige 3D-omgevingen vol spannende achtbanen, opwindende attracties, enthousiaste bezoekers, door gebruikers gegenereerde content, de nieuwste sociale media functies en nog veel meer. Bouw ongelooflijke rollercoasters, vermaak je gasten en laat hun magen draaien in bizarre loopings en kurketrekkers om 's werelds grootste pretparkbaas te worden. Deze game mag je absoluut niet missen.

De nieuwe RollerCoaster is vergeleken met zijn voorganger RollerCoaster Tycoon 3 een geheel nieuwe game met nieuwe features, zoals de krachtige 3D-bouwengine. Elke achtbaan kan compleet bewerkt worden en ook het terrein is vrij te ontwerpen waardoor je alles precies kan inrichten zoals jij dat wil, zo kan je bijvoorbeeld eigen bergen en meertjes maken binnen jouw park. Ook is er een prachtig
samengestelde gebruikersinterface met makkelijke toegang tot al je hulpmiddelen ontwikkeld, zodat je al jouw pretparkbezoekers tevreden kunt houden.

Om de ervaring compleet te maken heeft RollerCoaster Tycoon World de mogelijkheid om je creaties en ontwerpen te delen met je vrienden of andere fans. Zo kan je filmpjes maken vanuit alle hoeken en ook je vrienden en hun pretpark op de voet volgen. Het is zelfs mogelijk om op bezoek te gaan in het pretpark van je vrienden en hen via de chat tips te geven over het verbeteren van hun park.

Kenmerken:

- Piece-by-Piece editor - Bouw compleet eigen ontworpen achtbanen en deel ze met andere spelers.
- Progression System - Ontdek 30 zeer diverse en uitdagende scenarios.
- Peeps 2.0 - Alle Peeps zijn complete opnieuw ontworpen. Nu met verbeterde textures en animaties.
- Innovatieve achtbaanbouwer.
- Voor het eerst een 3D-achtbaanbouwer.
- Grote selectie voorgebouwde park-assets.
- Stap in je eigen achtbanen.
- Online en Single Player Modes.
- Bouw een pretparkcorporatie op.
- Speel met je vrienden.


Verwachte levertijd: 3-5 werkdagen
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over