Top

Samurai Warriors 3 - WII

  • Samurai Warriors 3 - WII
  • Samurai Warriors 3 - WII
  • Samurai Warriors 3 - WII
  • Samurai Warriors 3 - WII
  • Samurai Warriors 3 - WII
18,00

Samurai Warriors 3 is het derde deel uit de serie speciaal voor de Nintendo Wii. Fans van spectaculaire gevechten kunnen hun borst nat maken voor een spannend avontuur. Samurai Warriors 3 bevat alle geliefde elementen van de voorgangers en voegt daar een innovatieve nieuwe spelstand en een nieuw verhaal aan toe. Naast de nieuwe personages, nieuwe acties en andere nieuwe spelelementen, zullen de virtuele slagvelden spelers ook beproeven met nieuwe tactische en strategische uitdagingen.

In deze game stapt de speler in de schoenen van een dappere samurai die het met zijn zwaard moet opnemen tegen duizenden vijanden. Met Samurai Warriors 3 haal je voldoening uit het feit dat je vijanden in mootjes worden gehakt. Spectaculaire bewegingen en magische krachten vullen ondertussen je scherm.

Samurai Warriors 3 kan ook met twee spelers worden gespeeld, zowel offline als online, met verregaande mogelijkheden om voorwerpen en personages uit te wisselen. Het spel bevat ook een speciale nieuwe spelstand die is gebaseerd op een klassieke game voor het Nintendo Entertainment System: Nazo no Murasamejo (The Mysterious Murasame Castle. De oorspronkelijke makers lieten zich inspireren door de games van Shigeru Miyamoto. Deze nieuwe spelstand biedt spelers de kans om personages te besturen die nog nooit buiten Japan zijn verschenen.Verwachte levertijd: 3-5 werkdagen
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over