Top

ShellShock 2 - PS3

  • ShellShock 2 - PS3
18,00

Bereid je voor op de meest bloedstollende momenten met deze gruwelijk goede "survival horror game" Shellshock 2: Blood Trails.

Shellshock 2: Blood Trails is het vervolg op Shellshock Nam 67/ en speelt zich wederom af in de Vietnam Oorlog. Op het hoogtepunt van de oorlog, verwijnt een cargo vliegtuig tijdens een vlucht boven de dichtbegroeide jungle. Het vliegtuig heeft aan boord een geheime zending, alleen bekend onder de naam "Whiteknight". Een speciaal team van soldaten wordt onmiddelijk de jungle in gestuurd om Whiteknight op te sporen, maar de soldaten verdwijnen Eén voor één zonder een spoor achter te laten. Totdat een maand later één van hen plotseling wordt teruggevonden in de jungle. Hij blijkt compleet de weg kwijt te zijn, gek, gestoord en doorgedraaid. Iets in de jungle heeft zijn ziel vergiftigd en hem beroofd van zijn menselijkheid...

Shellshock 2: Blood Trails zet door zijn gruwelijke horrorelementen het first-person shooter-genre totaal op zijn kop en plaatst je midden in een oorlog waar angst een compleet nieuwe betekenis krijgt!


Verwachte levertijd: 5 werkdagen
Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@