Top

Sleeping Dogs (Essentials) - PS3

  • Sleeping Dogs (Essentials) - PS3
18,00

Welkom in Hong Kong: een bruisende, levende, neonverlichte stad waarvan de drukke straten en exotische locaties een van de invloedrijkste en gevaarlijkste criminele organisaties ter wereld verbergt: de Triads.
Jij speelt Wei Shen, een undercover agent die tracht de Triads van binnenuit op te rollen. Je dient jezelf te bewijzen terwijl je hogerop de criminele ladder klimt. Je neemt deel aan criminele activiteiten zonder jezelf te verraden. Heen en weer geslingerd tussen je loyaliteit aan de wet en de criminele erecode, kun je alles verliezen nu de grenzen tussen waarheid, loyaliteit en rechtvaardigheid permanent vervagen.

Kenmerken:

- Een volwassen en grimmig undercover cop drama waarbij je het risico loopt ieder moment ontmaskerd te worden.
- Explosieve actie geïnjecteerd met een aaneengesloten mix van dodelijke martial arts, intense schietgevechten en gruwelijke takedowns.
- Ervaar de adrenaline van ongekende snelheid: laat het asfalt branden of maak de zee onveilig met een uitgebreid aanbod aan exotische autos, superbikes en speedboten.
- Hong Kong is je speeltuin: neem deel aan illegale straatraces, gok op hanengevechten of ontspan met karaoke. er zijn ontelbare manieren om jezelf te vermaken in de diverse wijken van de stad.


Verwachte levertijd: 3-5 werkdagen
Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@