Top

Sniper Elite - WII

Nieuw
  • Sniper Elite - WII
13,99

Sniper Elite voor de Nintendo Wii is een remake van het in 2005 uitgegeven pc-spel. Als sluipschutter is het jouw taak te voorkomen dat de Russen Duitse geheimen over nucleaire energie in handen krijgen. Sniper Elite is een schietspel, gespeeld vanuit de derdepersoon. De game vergt veel sluipwerk en geduld.

Spelers spelen als Karl Fairburne. In april 1945 proberen de Russen de geheimen van de Duitsers over nucleaire energie te pakken te krijgen. Karl is een echte Berlijner. Sluipend door de stad weet hij elke steeg te vinden. Hij zit midden in een machtsstrijd van het Duitse verzet, de Sovjets en Nazis. Karl moet onder andere Martin Bormann vermoorden. Andere personages ziet fictief, met uitzondering van generaal Patton die de opdrachten gaf aan Fairburne.

In het scherm wordt altijd gemeld hoe goed jij precies verborgen bent. Je kledingstijl, manier van lopen en het geluid dat je maakt worden hierbij berekend. Natuurlijk gebruikt Fairburne wapens uit de Tweede Wereldoorlog. Het is belangrijk rekening te houden met diverse factoren. Wanneer je aanlegt voor een lange afstandsschot, is het belangrijk de windkracht in acht te nemen. Voer je een perfect schot uit van een lange afstand, dan beweegt de camera op spectaculaire wijze mee.Verwachte levertijd: 3-5 werkdagen
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over