Top

Sonic Boom, Fire and Ice 3DS

  • Sonic Boom, Fire and Ice 3DS
49,99

De iconische 'blauwe egel', Sonic the Hedgehog, laat zich in Sonic Boom, Fire + Ice weer eens van zijn snelste kant zien. Het spel biedt avontuur, snelheid en verkenningselementen, aangevuld met gloednieuwe 'vuur-en-ijs'-mogelijkheden die de actie naar een hoger niveau tillen. Natuurlijk zijn de helden Sonic, Tales, Knuckles, Amy en Sticks allemaal opnieuw van de partij.

Sonic Boom, Fire + Ice is ontwikkeld door Sanzaru Games Inc. Het is een spel voor een enkele speler, maar mét samenwerkings elementen en inclusief beroemde personages, gebeurtenissen en achtergronden uit het Sonic Boom-universum. Spelers gaan met Sonic en zijn vrienden op avontuur in zowel bekende als nieuwe omgevingen, waar ze het niet alleen aan de stok krijgen met Dr. Eggman maar ook met de nieuwe superschurk D-Fekt. Om hun wereld tegen deze boeven te beschermen moet het team zowel verkennend als racend te werk gaan.

Voor een heel nieuwe spelervaring is de gameplay van Sonic Boom, Fire + Ice verrijkt met vuur- en ijselementen. Hierdoor kunnen personages bijvoorbeeld nieuwe acties uitvoeren of op verrassende manieren hun omgeving beïnvloeden. Het is vaak mogelijk om op topsnelheid door de levels te rennen, maar spelers hebben ook de optie om op een lager tempo verkennend en puzzelend de levels te voltooien.

Een ander nieuw element in het spel is Bot Racing, een extra game met multiplayer-mogelijkheden die is verbonden met het singleplayer-verhaal. Bot Racing is een uitbreiding van Sonic Boom, Fire + Ice die helemaal draait om racen en snelheid. Spelers kunnen Bots met uiterlijkheden van Sonic en andere personages vrijspelen om daarmee tegen vrienden te racen op razendsnelle circuits.


Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@