Top

Star Ocean V, Integrity and Faithlessness PS4

  • Star Ocean V, Integrity and Faithlessness PS4
29,99

STAR OCEAN, de epische, futuristische RPG-saga die spelers naar de sterren en nog veel verder voert, maakt een triomfantelijke terugkeer met het binnenkort verwachte vijfde deel in de serie. De titel wordt ontwikkeld door tri-Ace, de gevierde studio achter alle vorige versies, met personage ontwerpen van Akiman (Akira Yasuda).

Op dit moment van de geschiedenis, tussen het tweede en derde spel in de serie, is de missie van de Pangalactische Federatie bijna voltooid: vrede en orde in het universum. Er ontstaat echter opnieuw een conflict op de planeet Faykreed, 6000 lichtjaar van de Aarde, als er een nieuw verhaal begint in de oceaan der sterren.

Kenmerken:

- Reis naar een wereld met omgevingen die naadloos in elkaar overgaan: Schakel in realtime tussen gevechten en dynamische tussen films, terwijl de grenzen tussen verhaal, verkenning en strijd vervagen in een meeslepende en adembenemende gebruikers ervaring. Het gloednieuwe systeem zorgt ervoor dat spelers betoverd blijven in uitgestrekte verre landen en worden geraakt door de persoonlijke verhalen over de mensen die ze ontmoeten.
- Een evolutie van realtime gevechten: Besluip vijanden of vecht vanaf afstand met krachtige combo's om afstands vaardigheden te activeren. Integreer speciale aanvallen in combo's en schakel naar wens tussen een uitgebreide cast speelbare personages om hun unieke speciale technieken te gebruiken.


Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@