Top

Starlink: Battle for Atlas Starter Pack - XBOXONE

Nieuw
  • Starlink: Battle for Atlas Starter Pack - XBOXONE
  • Starlink: Battle for Atlas Starter Pack - XBOXONE
79,99

In Starlink - Battle for Atlas maak je deel uit van een team heldhaftige ruimtepiloten die het Atlas-sterrensysteem moeten bevrijden van het Forgotten Legion, een kwaadaardige robotmacht.
Pas je sterrenschip volledig aan

Combineer piloten, rompen, vleugels en wapens om je ideale sterrenschip samen te stellen met ongekende creativiteit en mogelijkheden. Wijzigingen aan je fysieke schip verschijnen meteen in het spel, zodat je gelijk door kunt gaan met de strijd.
Verken een heel sterrenstelsel

Reis naadloos door de exotische buitenaardse werelden van het Atlas-sterrenstelsel. Verken 7 unieke planeten en de ruimte. Elke planeet heeft zijn eigen identiteit, ecosysteem en natuur. Vlieg vanaf de planeet rechtstreeks de ruimte in om verder te vechten of door te gaan naar een andere wereld. De wereld verandert op basis van jouw acties en keuzes. Vijanden reageren op je en vechten slim terug. Als jij ze niet tegenhoudt, zullen ze het hele sterrenstelsel overnemen.
Creatieve gevechten

Creëer je eigen unieke speelstijl. Experimenteer met verschillende pilootvaardigheden, wapentypes en statuseffecten om verwoestende combo's op je vijanden los te laten en levensgevaarlijke uitdagingen aan te gaan.


Verwachte levertijd: 3-5 werkdagen
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over