Top

Super Robot Wars X (ASIA) - PSVita

Nieuw
  • Super Robot Wars X (ASIA) - PSVita
65,99

"Super Robot Wars" is een simulatie-RPG met verschillende soorten robots die oversteken van verschillende anime-titels om te vechten tegen gemeenschappelijke vijanden. Meer dan 90 titels (inclusief de beste versie) zijn tot nu toe vrijgegeven. In 2016 was het 25-jarig jubileum van deze serie gelokaliseerd voor Taiwan, Korea, Hong Kong en de regio Zuidoost-Azië. In de komende Super Robot Wars X zien fans verbeteringen in de kwaliteit van het spelsysteem en de graphics, met een nieuw wereldbeeld en verhaal.

Uitgebreide titelopstelling

Naast titels als Aura Battler Dunbine, Mobile Suit Gundam F91 en Mazinkaiser die af en toe in deze serie verschijnen, titels die het mecha-genre overtreffen zoals Mashin Hero Wataru, Buddy Complex, Gundam Reconguista in G en Nadia: The Secret of Blue Water verschijnen ook.

Grafieken met hoge resolutie voor adembenemende strijdtonelen

Vechtscènes met afbeeldingen van hoge kwaliteit en gedetailleerde bewegingen worden weergegeven door een verbeterde processor te gebruiken. Bovenop de populaire gevechts-cut-scene-animaties uit de vorige Super Robot Wars V, biedt deze serie proefscènes voor sommige personages. Karakteranimaties worden ook op natuurlijke en dynamische wijze weergegeven.

Nieuwe robots & gevechtsscènes

Introductie van nieuwe vechtscènes van nieuw toegevoegde robots in de nieuwste Super Robot Wars X!
Buddy Complex, Mashin Hero Wataru, Gundam Reconguista in G, en Nadia The Secret of Blue Water

Special Original Mech "Cybaster"

Cybaster, de hoofdrolspeler van de Super Robot Wars OG-sage Masou Kishin (Lord of Elemental), maakt een speciale verschijning samen met zijn piloot Masaki Andoh.

Subtitles  English
Genre  Turn-based
Version  Asia


Verwachte levertijd: 1-8 werkdagen
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over