Top

Super Dungeon Bros - XBOXONE

  • Super Dungeon Bros - XBOXONE
18,00

Stort je in het avontuur van de goden van de rock met heavy metal helden Axl, Lars, Freddie en Ozzie in Super Dungeon Bros, een snelle, actiegericht, kerker actie spel met een rock thema. Speel in je eentje of met 3 vrienden op je bank of online co-op terwijl je de diepste kerkers van Rökheim plundert op zoek naar epische buit, hordes ondoden en de legendes van de lang verloren legendarische rocksterren.

Hanteer de wapens van het kwaad met verwoestende vernietiging of onderzoek enge puzzels en angstaanjagende valkuilen die zowel de vijanden als de helden in kleine stukjes kunnen hakken. Schiet je vrienden op verre richels en verre val knoppen, smijt je met je bros op de oprukkende aanvallers of ontketenen je tag team tactiek met de ultieme bro-op aanval.

Als je durft kan je je heavy metal vaardigheden testen in de dagelijks dodelijke kerker of in de wekelijks kerker van het kwaad en klim naar de top van de wereldwijde leaderboards.

Vergeet niet, BrosB4Foes.

Kenmerken:

- Vele Werelden: Ontdek het Rockede rijk van Rökheim, duik diep in de werelden van Cryptheim (een ondergrondse kerker complex), Chillheim (een brouwerij gebouwd op een natuurlijke geiser) en Bogheim (een uitgestrekte jungle vol met giftige planten en dieren).
- Beter met Bros!: Speel met maximaal 4 vrienden of ga zelf op ontdekking in de diepste diepten van Rökheim in de enge single player.
- Online + Couch Co-Op: Plunder de kerkers van Rökheim in de online of offline co-op multiplayer modus met cross-platform optie tussen Xbox One + Windows 10 of PS4 en PC / Mac.
- Eindeloze kerker Combinaties: Geen kerker zal twee keer hetzelfde zijn dankzij de rockende kerker generator.
- Schurken platformactie: Buit de puzzels met dodelijke effect uit of benut de angstaanjagende valkuilen die de bros en de vijand in kleine stukjes hakken.
- Wapens van het kwaad: Kies uit een reeks van slechte wapens meer dan 4 wapen klassen waaronder zwaarden, kruisbogen, hamers en toverstokken terwijl je de donkerste diepten van Rökheim plundert op zoek naar epische buit.
- Mini Missies: Speel tijdens het spel met regelmaat de mini missies om je rijkdom en wapen arsenaal te vergroten.
- Dagelijks + wekelijkse kerkers: Daag vrienden uit de hele wereld uit in de dodelijke dagelijkse kerker of wekelijkse kerker en stijg naar de top van de wereldwijde leaderboards.
- Rock the Night Away: Epische eindbaas gevechten battles en de velen duivelse vijanden maken de rockende soundtrack af.

Axl:

Axl is de spierbundel van de groep en is niet bang om iedereen daar aan te herinneren . Een eerst vechten dan vragen type man , Axl zal de klus te klaren. Zolang als een enorme stapels Bonie botten en veel materiële schade is geen probleem voor je is.

Lars:

Lars gelooft dat hij de versierder binnen de groep is. Echte als hij daadwerkelijk met een vrouw moet parten slaat hij volledig dicht. Hij Heeft zichzelf het onmogelijke doel gesteld om met de koningin van Chillheim te daten.

Ozzie:

Ozzie is een genie. Het is gewoon een schande dat hij dat gebruikt voor het veroorzaken van ellende en chaos op een ongelooflijke schaal in plaats van het maken van een beter Rökheim . Er is een grens tussen het zijn van een genie en compleet waanzinnig. Wij zijn er niet zeker wat aan welke kant van de grens Ozzie zit.

Freddie:

Ken je die gast die in een groep van vrienden de domste en meeste krankzinnige dingen doet, omdat hij denkt dat het grappig zou zijn, zelfs als niemand anders het wil doen? Freddie is die gast. Om te zeggen dat hij is stommer is dan een zak met stenen zou een belediging zijn voor de rotsen.

De Cryptheim wereld:

Ondergronds kerker complex waar de doden worden ontvangen en verwerkt . De zielen worden gescheiden van hun skeletten; de skeletten worden gebruikt voor dwangarbeid en kanonnenvoer en de zielen zijnworden omgezet naar Mana (Een bovenaardse substantie) voor tovenaars. Cryptheim is gevuld met Bonies en wordt geregeerd door Duke Spookem.

De CIllheim wereld:

Een enorme brouwerij gebouwd op een natuurlijke brouwsel van een niet spuwende geiser, omringd door ruige met ijs bedekte bergtoppen. De brouwerij botteld de flessen met het brouwsel en verdeelt het over alle vijf de hoeken van het land. De Frost koningin regeert er en zwerft door de zalen terwijl zij zieke nummers zingt op haar bevroren troon die haar enorme Ice Golem in bedwang houdt.

De Bogheim Wereld:

Uitgestrekte jungles vol met giftige planten en dieren, de thuisbasis van een dode cult van demonische kikker mannen die hun leider The Toad verafgoden. Hij controleert de andere leden van de cult door een verbod Rock. Zij mogen alleen de moeras muziek die hij heeft gemaakt luisteren.


Verwachte levertijd: 3-5 werkdagen
Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@