Top

Super Mario Galaxy (Nintendo Selects) - WII

Nieuw
  • Super Mario Galaxy (Nintendo Selects) - WII
28,99

Zoals het hoort in een Super Mario-game is Princess Peach ook in deze game ontvoert. Dit keer heeft een bizar buitenaards wezen haar meegenomen de ruimte in. Mario doorzoekt in Super Mario Galaxy daarom vele planeten in allerlei soorten en maten om Peach te redden uit de klauwen van het onbekende wezen.

Omdat Mario nu in de ruimte zit kan hij abnormale sprongen maken, zoals we die nog niet eerder hebben gezien van de Italiaanse loodgieter. De Wii-afstandsbediening en nunchuk-besturing van de Wii wordt op allerlei verschillende manieren gebruikt in deze game. Je moet knoppen indrukken, met de Wii-afstandsbediening zwaaien en op het scherm richten en objecten trekken.

Ook kan Mario net als in voorgaande delen transformeren door paddestoelen te eten. Dit keer kan hij niet alleen groter worden, maar ook in een bij veranderen. Als bij kan Mario bijvoorbeeld enkele seconden vliegen. Wanneer je met een speciale paddestoel verandert in een Boo kun je onder andere door tralies en muurtjes vliegen.


Verwachte levertijd: 3-5 werkdagen
Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@