Top

Symmetry - PS4

Nieuw
  • Symmetry - PS4
16,99

Een onderzoeksruimteschip bereikt een verlaten planeet. Niets is wat het lijkt hier en de situatie glijdt snel uit de hand. Kan de bemanning het overleven en terugkeren naar huis?

Symmetry is een spel voor overlevingsbeheer in een retro-, futuristisch, sci-fi-universum. Je belangrijkste doel is om de overlevenden van de crash te beheren en hen te helpen de desolate, extreem koude omgeving te weerstaan ​​om hun ruimtevaartuig te repareren en te ontsnappen. De niet voor de hand liggende plot wordt vergezeld door een atmosferische muzikale score en grafisch ontwerp dat de harde en mysterieuze sfeer ondersteunt.

De levensfuncties van overlevenden die cruciaal zijn voor hun bestaan, zoals eten, rusten en geestelijke gezondheid, moeten worden opgevangen. Extreme omstandigheden kunnen de bemanningsleden dwingen nieuwe vaardigheden te ontwikkelen, zoals botanische of elektrische centrales, die niet nodig waren in hun aardse leven. Het verzamelen van alle onderdelen die nodig zijn om het ruimteschip te repareren, wordt een race tegen de tijd, omdat extreme weersomstandigheden en levensbedreigende bovennatuurlijke activiteiten steeds meer aanwezig worden.

Vectorafbeeldingen geven het spel een gevoel van mysterie en ernst van de verlaten wereld. Het gebruik van gedimde en pastelkleuren in het hele landschap creëert een gevoel van afstand van de realiteit en bouwt een onwerkelijke sfeer van het landschap op.

KENMERKEN SYMMETRY:

  • Baseer microbeheer in extreem vijandige omstandigheden.
  • Willekeurig toegewezen bemanningsleden met verschillende vaardigheden en verhalen in elke gameplay.
  • Verschillende behoeften om te voldoen: voeding, fysieke conditie en geestelijke gezondheid.
  • Niet voor de hand liggende sci-fi plot.
  • Onheilspellende aanwezigheid van de symmetrische wereld.
  • Morele keuzes - collectivisme versus individualisme.
  • Unieke vectorafbeeldingen en instelling voor omgevingsgeluid.


Verwachte levertijd: 3-5 werkdagen
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over