Top

Syphon Filter Dark Mirror Essentials - PSP

  • Syphon Filter Dark Mirror Essentials - PSP
23,00

Stap in de schoenen van Gabe Logan en ervaar wat het is om een geheimagent te zijn in Syphon Filter: Dark Mirror. Officieel bestaat de instantie waar Gabe Logan voor werkt niet eens. Logan is een goedgetrainde soldaat voor precisieaanvallen, en wanneer hij gevangen wordt, zal de regering alles ontkennen. Toch is Logan de laatste hoop.

In Syphon Filter: Dark Mirror neemt Gabe Logan het op tegen Red Section. Deze terroristische groepering bezit Project Dark Mirror, een massavernietigingswapen. Door gebruik te maken van speciale tactieken, gadgets en de laatste hightech wapens moet de speler in Syphon Filter: Dark Mirror uiterst gevaarlijke missies uitvoeren. Deze missies zijn te gevoelig voor het leger en te gevaarlijke voor de geheime dienst. In de rol van Gabe Logan moet de speler infiltreren, informatie verzamelen en executies uitvoeren.

Naast het spannende verhaal wordt de speler in Syphon Filter: Dark Mirror verwelkomt door een speciale multiplayer mogelijkheid. Spelers kunnen het tegen elkaar opnemen in verschillende spelvormen. Zo moeten de spelers elkaar vermoorden, of juist proberen een schat te stelen voordat je tegenstander dat doet. De overheid ontkent jouw bestaan, durf jij dan nog te strijden voor je vaderland?Verwachte levertijd: 3-5 werkdagen
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over