Top

The Crew Wild Run - PC

Nieuw
  • The Crew Wild Run - PC
29,00

Deze volledig uitgebreide editie van The Crew bevat de originele game met meer dan 50 missies en modi die vanaf launch beschikbaar zijn, plus de complete nieuwe The Crew Wild Run-uitbreiding.

Krijg meer dan 70 verschillende voertuigen met meer dan 200 tuning specs, race in een 30 uur durende campagne met meer dan 210 missies en neem deel aan terugkomend kampioenschap The Summit. Elke maand zijn er nieuwe events en ongelimiteerde Freedrive activiteiten in het race-speelterrein ooit gemaakt met 5.000 km2 aan open wereld.

The Crew bevat de originele game met meer dan 50 missies en modi die vanaf launch beschikbaar zijn, plus de complete nieuwe The Crew Wild Run-uitbreiding. Krijg meer dan 70 verschillende voertuigen met meer dan 200 tuning specs, race in een 30 uur durende campagne met meer dan 210 missies en neem deel aan terugkomend kampioenschat The Summit.

Elke maand zijn er nieuwe events en ongelimiteerde Freedrive activiteiten in het beste race-speelterrein ooit gemaakt met 5.000 km2 aan open wereld. Over The Crew The Crew is een revolutionaire action-driving game die exclusief voor next-gen consoles en high-end PCs is ontwikkeld. The Crew maakt optimaal gebruik van de mogelijkheden om spelers online met elkaar te verbinden als nooit tevoren.

The Crew neemt jou en je vrienden mee op een gewaagde rit in de gigantische open wereld van de Verenigde Staten, welke vol zit met spannende uitdagingen. Deze next-gen beleving vindt het genre opnieuw uit en zit boordevol content voor de nieuwe generatie gaming. Ga op een medogenloze rit om de 510s neer te halen, een gang van Detroits illegale straatracers.

Jouw plan? Een reputatie opbouwen in de underground racing scene en stad voor stad hun activiteiten saboteren door heel Amerika heen. Vind je weg in de drukke straten van New York en Los Angeles, cruise langs Miami Beach of trek door de wilde natuur van Monument Valley. Iedere locatie heeft zijn eigen kenmerken en verrassingen om te overwinnen. Op jouw reis ontmoet je andere spelers; allemaal potentiële teamgenoten of rivalen. Dit is rijden met spanning, gevarieerd en open.

Kenmerken:

- Race met supercars, snelle motoren, grote monstertrcks, wendbare drift-autos en dragsters.
- Race rond in een enorme open wereld.
- Speel onderdelen vrij voor je auto en bouw het ultieme race monster.
- Ervaar The Summit en race tegen duizenden racers wereldwijd.
- Vorm een crew en voltooi coöp-stunts en missies uit.


Verwachte levertijd: 1 werkdag
Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@