Top

The Elder Scrolls 5, Skyrim Nintendo Switch

  • The Elder Scrolls 5, Skyrim Nintendo Switch
67,00

The Elder Scrolls V: Skyrim is een revolutionaire, epische fantasygame, waarin je in alle vrijheid een immense, open wereld kunt verkennen. De draken die in de Elder Scrolls worden genoemd, maar die sinds mensenheugenis niet meer zijn gezien, zijn teruggekeerd naar Tamriel en de toekomst van het rijk hangt aan een zijden draad. Jij bent Dragonborn: een legendarische held met de kracht van The Voice, en jij bent de enige die zich tussen de draken staande kan houden.

Het heldenepos gaat verder

In Skyrim komt het openwereldavontuur waar de The Elder Scrolls-serie bekend om staat, opnieuw tot leven. De gameplay en technologie bereiken in deze game ongekende hoogtes.

Een ander leven, een andere wereld

Kies zelf een personage om mee te spelen en doe wat je wilt: de legendarische keuzevrijheid, diepgang en sfeer van The Elder Scrolls komen tot leven als nooit tevoren.

Fantastische graphics en gameplay

De game-engine van Skyrim creëert een uitgestrekte wereld met bewegende wolken, ruige bergen, levendige steden, weidse velden en eeuwenoude kerkers.

Je bent wat je speelt

Kies uit honderden wapens, toverspreuken en eigenschappen. Dankzij het nieuwe personagesysteem kun je spelen hoe je wilt. Jouw acties en keuzes bepalen wie je bent.

De wederopstanding van de draken

Vecht tegen oeroude draken als nooit tevoren. Als Dragonborn kun je hun geheimen leren en hun krachten gebruiken.Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@