Top

Titanfall - PC

Nieuw
  • Titanfall - PC
13,00

In het universum van Titanfall staat klein tegenover groot, natuurlijk tegenover industrieel en mens tegenover machine. In de game raak je als elitepiloot betrokken bij een conflict tussen de Interstellar Manufacturing Corporation (IMC) en de Militie. Je kunt overigens altijd tussen piloot en Titan wisselen. Je kunt daardoor steeds een andere tactiek gebruiken en, afhankelijk van de situatie, ervoor kiezen om te vluchten of juist aan te vallen.Titanfall kent een perfecte balans tussen twee zeer verschillende en nieuwe manieren van bewegen en vechten, en is wat dat betreft uniek. Het is deze combinatie die Titanfall zo onderscheidend en kenmerkend maakt.

Kenmerken:

- Snelle futuristische oorlogsactie Titanfall speelt zich af op de geavanceerde slagvelden van de toekomst en geeft je de vrijheid om te vechten zoals jij dat wilt. Speel als aanvalspiloot of als behendige, zwaar bepantserde Titam van ruim zeven meter groot. Gevechten en verplaatsingen verlopen in Titanfall totaal anders dan je gewend bent. Zo kun je tijdens de gevechten van tactiek wisselen en afhankelijk van de situatie aanvallen of juist op de vlucht slaan.

- De toekomst van online multiplayer-actie De game is volledig multiplayer en zorgt voor een nieuwe ervaring door snelle online actie te combineren met de heldhaftige spelmomenten die zo kenmerkend zijn voor campagne-speltypen. Het is deze combinatie die Titanfallzo onderscheidend maakt.

- De visionairs die het gamen een generatie lang beheersten zijn terug! Respawn Entertainment werd in 2010 opgericht door Vince Zampella en Jason West, die eerder aan de wieg stonden van Infinity Ward en mede verantwoordelijk waren voor de miljardenfranchise Call of Duty. Ze bouwen hier in Titanfall op voort met een nieuwe benadering van gamedesign en een geheel nieuw universum


Verwachte levertijd: 1 werkdag
Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@