Top

Tokyo Twilight Ghost Hunter Daybreak Special Gigs - PS4

  • Tokyo Twilight Ghost Hunter Daybreak Special Gigs - PS4
37,00

Tokyo Twilight Ghost Hunters - Daybreak Special Gigs is een verbeterde versie van Tokyo Twilight Ghost Hunters, die eerder werd gereleased voor PS3 en PS Vita. Dit is de ultieme versie van Tokyo Twilight Ghost Hunters met 5 gloednieuwe hoofdstukken, nieuwe scenario's en verbeterde gameplay!

Tokyo Twilight Ghost Hunters is een visual novel game van de makers van Deadly Premonition met muziek gecomponeerd door Nobuo Uemtsu, bekend van de Final Fantasy soundtracks. De game bevat een uniek gevechtssysteem en een spannend verhaal over leven, dood en alles hiertussen. Je start je leven aan de Kurenai Academy in Shinjuku als een gewone student. Op de eerste dag in je nieuwe school gebeurt er iets bovennatuurlijks, waardoor je al snel wordt meegesleurd in een paranormaal avontuur.

- Visual novel van de makers van Deadly Premonition.
- Ultieme versie met nieuwe verhaalselementen, een nieuw "Daybrak" scenario en een verbeterd gevechtssysteem.
- Beleef een modern, spannend Japans spookverhaal met meerdere eindes.
- Je interacties met andere personages gaan verder dan verschillende conversatiekeuzes dankzij het unieke Emotion System, dat je verschilende emoties in de conversaties laat weergeven.
- Prachtig geanimeerde graphics tijdens de gesprekken.
- Een door Strategie RPG's geïnspireerd gevechtssysteem dat je gevechten laat aangaan met spoken door vallen en trackers te plaatsen voor het gevecht.


Verwachte levertijd: 3-5 werkdagen
Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@