Top

Tom Clancy's H.A.W.X - PS3

  • Tom Clancy's H.A.W.X - PS3
16,00

Tom Clancys HAWXS speelt zich af in 2012. Steeds meer naties worden afhankelijk van private military companies (PMCs), oftewel particuliere legers. De elite-huurlingen van deze legers trekken zich weinig aan van de wet. In de Reykjavik Accords wordt het bestaan van de PMCs gelegaliseerd en krijgen ze toestemming om te dienen in alle militaire operaties. De voordelen van de PMCs zijn duidelijk, maar steeds meer mensen maken zich zorgen wat er gebeurt als ze teveel macht krijgen.

Tom Clancys HAWX is een shooter die je speelt vanuit een straaljager. Haal andere straaljagers neer, let op troepen op de grond, houd de radar in de gaten en vertrouw op de geavanceerde boordcomputer om je te waarschuwen voor inkomende raketten. Hoewel je boordcomputer je voor alle gevaren waarschuwt en veel bescherming biedt, kun je ervoor kiezen deze uit te schakelen. Wanneer deze uitstaat kun je in een dogfight (een direct gevecht tussen twee straaljagers) namelijk geavanceerder manoeuvreren.

Deze dogfights komen veel voor in de multiplayer waarin je het met zestien man tegen elkaar kunt opnemen. Succesvolle spelers krijgen ervaringspunten en geld om meer wapens mee te kopen. Ook is de verhaalmodus met vier man tegen de computer te spelen. Als een straaljagerteam nemen de spelers het op tegen de computer. Gamers hoeven niet samen te starten, het is namelijk ten alle tijde mogelijk een tweede, derde of vierde speler aan een spel toe te voegen. Zij vervangen automatisch een teamlid dat eerder door het spel werd bestuurd.


Verwachte levertijd: 4 werkdagen
Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@