Top

Total War, Warhammer (Old World Edition) PC

  • Total War, Warhammer (Old World Edition) PC
49,99

Total War, Warhammer (Old World Edition) bevat de game, alle tot hiertoe vrijgegeven gratis DLC, een exclusieve novelle The Prince of Altdorf én het nieuwe Bretonnia Race Pack inclusief 3 nieuwe Legendary Lords.

De Oude Wereld is gevuld met het geluid van wapengekletter. De enige constante is OORLOG.

Total War WARHAMMER combineert een verslavende turn-based campagne met real-time gevechten, in het levendige en ongelooflijke Warhammer Fantasy Battles universum.

Voer het bevel over vier verschillende Warhammer facties: de Empire, de Dwarfs, de Vampire Counts en de Greenskins, elk met hun eigen unieke personages, eenheden en vechtstijl.

Leid je troepen naar de oorlog als één van de acht Legendary Lords uit het Warhammer Fantasy Battles universum en voorzie hen van legendarische wapens, bepantsering en magische krachten, die je hebt verdiend in de verschillende queestes.

Voor het eerst in een Total War game kan je gebruik maken van magische aanvallen en het gevecht ook in de lucht voeren, dankzij de verschillende vliegende eenheden, van vuurspuwende draken tot gigantische griffoenen.

Maak je klaar voor de honderden uren aan gameplay. Dankzij Total War WARHAMMER wordt een wereld van legendarische helden, torenhoge monsters, vliegende wezens, magische stormen en gigantische legers tot leven gebracht.


Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@