Top

Toukiden 2 - PS4

  • Toukiden 2 - PS4
  • Toukiden 2 - PS4
  • Toukiden 2 - PS4
  • Toukiden 2 - PS4
  • Toukiden 2 - PS4
  • Toukiden 2 - PS4
27,00

Jagers! Gaat heen en roei de Oni uit! Beleef deze nieuwste jachtgame vol actie en met een dynamisch verwoestingssysteem!

Dit nieuwste deel in de reeks jachtgames genaamd 'Toukiden' neemt je mee naar nieuwe locaties in een uitgestrekte 'open world' ('open wereld'), van het slagveld tot het dorp dat dienst doet als je uitvalsbasis. Verken deze uitgestrekte wereld alleen en maak jacht vanuit een geheel nieuw perspectief.

Dit product biedt ondersteuning voor de volgende talen:Engels

1 speler
Netwerkspelers 2-4 - Voor de volledige game heb je een PlayStation®Plus-lidmaatschap nodig voor toegang tot de online multiplayer
Minimaal 10MB
DUALSHOCK®4 Vibratie Functie
Ondersteuning Voor Remote-Play
cross-platform functies
PAL HD 720p,1080i,1080p

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.


Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@