Top

Warhammer 40k Space Marine Collectors Edition - PS3

  • Warhammer 40k Space Marine Collectors Edition - PS3
20,00

Warhammer 40.000: Space Marine Collectors Edition bevat 25 collectors cards met gameplayhints, artbook, soundtrack en Purity Seal-replica. Dit is het ultieme pakket voor de echte Warhammer-fan!

In Warhammer 40K: Space Marine staan de Space Marines centraal. Deze super soldaten zijn met behulp van genetische manipulatie tot bovenmenselijke vechtmachines uitgegroeid. Ze hebben het uithoudingsvermogen van een volbloed hengst, grote geweren en een zwaard waarin een dubbele kettingzaag zit verwerkt. In Warhammer 40.000: Space Marine ga je met deze elite soldatengroep op stap!

In Warhammer 40.000: Space Marine neem je het op tegen de Orks. Dit buitenaardse ras van brute krijgers is er op uit om al het leven in het sterrenstelsel te vernietigen. Enkel de goed getrainde Space Marines kunnen deze gevaarlijke vijanden een halt toe roepen!

De term intieme bruutheid is een belangrijk element van Warhammer 40.000: Space Marine . Er zitten honderden finishing moves in Warhammer 40.000: Space Marine verwerkt. Daarnaast kan je een Overkill-meter vullen voor nog meer extreem geweld. Zo win je elk gevecht en verpulver je tegenstanders met je blote vuisten!

Warhammer 40.000: Space Marine bevat uitgebreide multiplayer mogelijkheden. Zo kun je in de cooperatieve modus het verhaal samen met een vriend doorlopen en kun je online tegen andere gamers vechten. De wereld van Warhammer is nog nooit zo bruut in beeld gebracht!Verwachte levertijd: 3-5 werkdagen
Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@