Top

Wildstar (Timecard 60 Dagen)

  • Wildstar (Timecard 60 Dagen)
18,00

Wildstar combineert een unieke grafische stijl met de nieuwste technologie on een visueel spektakel te creëren. De game speelt zich af op de planeet Nexus in een Alien wereld en biedt een wild en mysterieus avontuur in de ruïnes van een geavanceerde samenleving.

Speel op je eigen manier en ervaar een ontdekkingstocht van ongeëvenaard niveau.

Het verhaal:

Start je ruimteschip en zet koers naar Nexus! De legendarische wereld van de lang verloren Eldan beschaving is net ontdekt en iedereen in de galaxy is op weg naar de planeet om z’n geheimen te ontdekken. Het sterke volk bekend als de Dominions heeft Nexus en al z’n bodemschatten geclaimd en de oorlog verklaard aan de afvallige Exiles die nu de planeet bewonen. Maar nu de oorlog om de controle van Nexus op stoom begint te komen wordt een kwade kracht weer wakker en ontaard dit epische avontuur in het ultieme gevecht voor overleving.

Synopsis:

Planeet Nexus is niet voor krijgers met een zwak hart. Dus trek je laarzen aan, laad je lasers en slijp je zwaard! Kies een van de vele unieke klassen, gebruik makend van ‘skill-based’ vaardigheden en ‘combat mechanics’ om een grote verscheidenheid van de meest afschrikwekkende wezens en vijanden van het heelal. Ben je op zoek naar een nog grotere uitdaging? Spring dan in een van de PVP slagvelden, kerkers en epische ‘raids’.

Kies je eigen weg:

Onthoudt goed! Dit is jouw avontuur dus kies een weg en speel zoals jij wilt spelen. Samen met je Class kan je kiezen voor een Soldier, Scientist, Settler of Explorer, elk met z’n eigen unieke vaardigheden en beloningen, perfect passend bij jouw specifieke speelstijl. Dus of je nou een vlag wilt planten, een starport beginnen, een berg beginnen of rare buitenaardse wezens wil bestuderen, jouw weg creëert een unieke ervaring volledig toegespitst op jouw wensen.

Features

  • Speel op je eigen manier (8 rassen, 6 classes, 4 paths en 2 factions)
  • Warplots (tot 80 spelers), Raids (20 & 40 spelers) PvP
  • Housing (Ontwerp je eigen huis)


Verwachte levertijd: 3-5 werkdagen
Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@