Top

X-Men Origins, Wolverine (Wii)

  • X-Men Origins, Wolverine (Wii)
16,00

X-Men Origins: Wolverine is een game boordevol actie. In dit spel ervaar je het verhaal van de vechtgrage Wolverine. Wie is hij? Waarom is hij zoals hij is en hoe kwam deze vechtersbaas bij de superhelden van de X-Men?

Wolverine is 1 van de X-men, een groep mutanten met bovenmenselijke eigenschappen. Voor Logan, de echte naam van Wolverine, geldt dat hij een enorme genezingskracht heeft, waardoor al zijn wonden als sneeuw voor de zon verdwijnen. Een stel zieke wetenschappers heeft hem ooit een metalen skelet cadeau gedaan (hij heelde immers toch prima tijdens de operatie), compleet met uitschuifbare messen in zijn handen. En van deze messen heeft hij zijn handelsmerk gemaakt.

X-Men Origins: Wolverine gaat over het verhaal van Wolverine voor de drie X-men films , en geeft ons een blik in de mysterieuze jonge jaren van deze held. Het spel stelt de spelers in staat om de gekwelde herkomst van Wolverine te ervaren, zijn ontsnapping van het Weapon X instituut in de jungles van Afrika te beleven en meer.

Met onverwoestbare adamantium klauwen stort de toekomstige X-Man zich in razendsnelle gevechten, ontwijkende manoeuvres, combinatie aanvallen met diepgang en vele verschillende meedogenloze finishing moves. Wolverine brengt niet alleen enorme schade toe, hij krijgt zelf ook veel schade te verwerken, maar dankzij zijn helende mutantenkracht herstelt hij voor de ogen van de speler. De nadruk in deze game ligt echt op de gevechten, en hierbij wordt een druppeltje bloed niet geschuwd. Maak je borst dus maar nat!Verwachte levertijd: 5 werkdagen
Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@