Top

Xtorm USB-C Power Bank Discover 17.000 mAh (Lightning)

Nieuw
  • Xtorm USB-C Power Bank Discover 17.000 mAh (Lightning)
  • Xtorm USB-C Power Bank Discover 17.000 mAh (Lightning)
  • Xtorm USB-C Power Bank Discover 17.000 mAh (Lightning)
  • Xtorm USB-C Power Bank Discover 17.000 mAh (Lightning)
  • Xtorm USB-C Power Bank Discover 17.000 mAh (Lightning)
  • Xtorm USB-C Power Bank Discover 17.000 mAh (Lightning)
95,00

USB-C Power Bank Discover 17.000(Lightning) XB202L

De Power Bank Discover maakt deel uit van de innovatieve en stijlvolle Xtorm Power Bank range, de XB2-lijn. De Power Banks uit deze productlijn bieden unieke eigenschappen en hebben een weldoordacht design: de Red Dot Design Award 2017 en de iF DESIGN AWARD 2017.Met de Power Bank Discover kunt u mobiele apparaten altijd en overal opladen. Deze Power Bank heeft een interne batterij van 17.000mAh. Met deze grote hoeveelheid energie kunt u een smartphone zeker acht keer of een tablet of MacBook minstens tweekeer op te laden. Daarnaast is het mogelijk om drie apparaten tegelijk op te laden. Bovendien heeft deze back-up accu een stijlvolle uitstraling dankzij de rubberen afwerking.De Power Bank Discover heeft een uitneembare Apple Lightning kabel waarmee Apple apparaten gemakkelijk opgeladen kunnen worden. Deze handige eigenschap zorgt ervoor dat u altijd een kabeltje bij de hand hebt wanneer dat nodig is. Natuurlijk is het ook mogelijk om mobiele apparaten met een ander type USB aansluiting, zoals bijvoorbeeld micro USB op te laden door gebruik te maken van de meegeleverde micro USB kabel. Daarnaast beschikt de Power Bank Discover over een USB-C poort en wordt er een USB-C kabel bijgeleverd, dus zelfs de nieuwste MacBook modellen en laptops met USB-C aansluiting kunnen worden opgeladen.De Power Bank Discover beschikt over de Quick Charge 3.0 techniek, hierdoor is het mogelijk mobiele apparaten extra snel op te laden. Indien uw smartphone over deze technologie beschikt, kunt u deze tot wel 60% sneller opladen dan via het stopcontact! Op deze manier is de batterij van uw mobiele apparaat in een mum van tijd weer vol. De hoeveelheid batterij die de Power Bank gebruikt heeft is te zien in één oogopslag, dit wordt namelijk aangegeven met LED verlichting rondom de aan-uit knop.De Power Bank Discover 17.000 biedt de ideale laadoplossing voor als u een langere tijd geen toegang heeft tot een stopcontact, bijvoorbeeld tijdens een zakenreis of vakantie. Laadt uw smartphone, tablet, MacBook of GoPro op waar en wanneer u dat wilt!

In het kort:
- Uitneembare Apple Lightningkabel
- Universele Power bank met 17.000mAh interne batterij
- Extra snel laden met Quick Charge 3.0
- Geschikt om 3 mobiele apparaten tegelijk mee op te laden.

Eigenschappen van X torm Power Bank Discover 17.000

Super efficiënt
De Xtorm Power Bank Discover 17.000is erg efficiënt, daardoor gaat er zo min mogelijk energie verloren tijdens het laad proces.

Auto Power Management
Deze Xtorm Power Bank is voorzien van een APM-chip. Hierdoor kiest de Power Bank automatisch de juiste laadsnelheid en wordt de energie op de meest efficiënte manier verdeeld over de aangesloten apparaten.

Snel laden
De Power Bank Discover 17.000heeft een hoge input en outputs. Deze eigenschappen maken het mogelijk om de aangesloten apparaten zo snel mogelijk op te laden, ook wordt de Power Bank zelf hierdoor op hoge snelheid opgeladen.

QuickCharge 3.0
Deze XB2 Power Bank beschikt over de nieuwste snel laad technologie: QuickCharge 3.0. Dit versneld het laadproces met wel 60% bij mobiele apparaten die over deze laadtechniek beschikken.

Xtorm veiligheidscheck

Eersteklas batterijen
Xtorm gebruik alleen de beste batterijcellen die aan alle veiligheidsvoorschriften voldoen en die over de mogelijkheidvan snel laden beschikken.

Overload protection
Xtorm mobiele laders beschermen de interne batterij van de lader en de batterijen van de aangesloten apparaten tegen overladen.

Temperatuur controle
Alle Xtorm laders zijn voorzien van een temperatuurcontrole-chip die oververhitting voorkomt.

Auto PowerManagement
De Xtorm APM-chip verdeeltde stroom automatisch over de aangesloten apparaten om overladen en oververhitting te voorkomen.

Technische specificaties:

- Afmetingen: 135,2x81,46x23mm
- Kleur: Grijs/wit met zwarte kabel
- Gewicht: 320 gram
- Batterij: 17.000mAh Li-ion
- Verpakking: Retail Box

Aansluiting:
- Outputs: 2x USB 5V/2,4A max / 1x USB-C.
- Extra feature: QC 3.0 5V-12V
- Input: 5V/3A USB-C

Bijgeleverd:
- Handleiding
- Uitneembare Apple Lightning laadkabel
- Extra USB-C laadkabel


Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@