Top

NINTENDO

Nintendo Switch

De Nintendo Switch is het nieuwe dynamische systeem voor gamers waarmee je altijd en overal verzekerd bent van een optimale game-ervaring. Betreed een nieuwe gamewereld met uitdagende games en een unieke manier van gamen. Met veel Nintendo Switch games en de nieuwe game-ervaring breekt Nintendo Switch een nieuwe wereld voor je open. Kruip achter het stuur in Mario Kart 8 DeLuxe, ga een wereld vol avontuur aan met The Legend of Zelda, Breath of Wild of duelleer met vrienden in het Wilde Westen met de game 1-2 Switch.

Wat maakt de Nintendo Switch zo uniek om te kopen?

De Nintendo Switch maakt gamen op iedere plek en op ieder moment mogelijk met de nieuwe speelstijlen. Voor de tv met een groep mensen, op de tafel met een vriend of liever in handheldstijl onderweg in de bus? Het kan met de Nintendo Switch. De Nintendo Switch kan zich aanpassen door de Joy-Con Controllers los te koppelen als je samen met een vriend voor de tv uit wilt maken wie de beste danspassen heeft. Kies de speelstijl en beleef de game op jouw gewenste manier. Om het voordeel van de Switch maximaal te benutten zijn er veel accessoires aan het assortiment toegevoegd. Verschillende controllers en beschermhoezen bijvoorbeeld maken het assortiment van de Nintendo Switch compleet. Tevens zijn Nintendo amiibo's ook te gebruiken op een Switch.

Nintendo Switch, een kruising tussen handheld en console

De ingebouwde functies van de Nintendo Switch maakt het systeem interactief. Laat aan je vrienden de beste rondetijden zien op het DLC-Ciruit tijdens Mario Kart 8 DeLuxe. Maak een screenshot met de linker Joy-Con Controller en deel deze met vrienden op Social Media. Verder is er een HD-trilfunctie en infraroodcamera in de controllers verwerkt waardoor je moves en handelingen realistischer dan ooit zijn. Er gaat een nieuwe belevingswereld open voor zowel de gameliefhebbers als de vrijetijdsgamer.

De Nintendo Switch maakt optimaal gebruik van de multiplayermodus. Het is mogelijk om samen met iemand te gamen door ieder één Joy-Con Controller vast te houden. Door een extra paar Joy-Con controllers kan je met maximaal vier personen tegelijk gamen. Meld je aan voor de onlinedienst Nintendo Switch en ga de uitdaging aan online met andere gameliefhebbers over de hele wereld.